LEGO 10197 Fire Brigade

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO 10197 Fire Brigade omschrijving

Deze LEGO Brandweerkazerne (Fire Brigade) is een gedetailleerd model van een brandweerkazerne met brandweerwagen uit de jaren '30. Met een garagedeur die open en dicht kan en een afneembaar dak voor makkelijke toegang tot het gebouw.

De twee verdiepingen zijn volledig ingericht met oa brandweerspullen, rekken voor de helmen, glijpaal, pingpongtafel, keuken met gevulde koelkast, bank en boekenplank. Op het dak vind je een watertoren en een bel.

Inclusief 4 minifiguren en een hond. De 10197 Fire Brigade set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

SKU10197
Thema LEGO Vintage
legostenen2231
leeftijdVanaf 16 jaar
EAN Code673419121811

Reviews LEGO set 10197

Goed
De brandweerkazerne was geweldig leuk om te bouwen! Ik ben 67 jaar en ik hou van LEGO. Ik vind het prachtig om een zo groot mogelijke stad op te bouwen en daar hoort nu dus ook de brandweerkazerne met brandweerauto bij!
Geplaatst door Marja op 01-08-2017
Beste online lego-shop!
Misterbricks is zonder twijfel de beste op de online markt wat betreft het merk en spoelgoedproduct LEGO! Een heel gebruiksvriendelijke en vooral overzichtelijke website bestaande uit een voldoende ruim gamma aan artikelen. Dus voor elk wat wils, van jong tot oud ;)
Snelle en makkelijke betaling, afhandeling en last but not least een heel aangenaam contact. Zit je met welbepaalde vragen dan staat men je zo snel mogelijk te woord. Dus voor communicatie een mooie afgeronde 10!
Snelle levering en niet onbelangrijk; heel netjes en keurig verpakt om zo weinig mogelijk beschadiging tijdens het verzenden te laten ontstaan.
Kortom, de Lego-webshop voor iedereen!
Bedankt al..... een tevreden klant uit belgenland.
Geplaatst door Glenn op 13-03-2017
Super-set
Super-set met heel veel mooie details. Netjes en bezorgd. Bedankt!
Geplaatst door Gerard D. op 29-04-2015