LEGO 71017 Doos Minifigures LEGO Batman Movie

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO 71017 Doos Minifigures LEGO Batman Movie omschrijving

De verzegelde doos bevat 60 zakjes LEGO Minifiguren van De LEGO Batman Film; er zijn 20 verschillende minifiguren in deze serie.

Deze doos met 60 'Limited Edition' minifiguren bestaat uit Lobster-Lovin’ Batman, De Eraser, Zodiac Master, King Tut, Pink Power Batgirl, Dick Grayson, Orca, Fairy Batman, Glam Metal Batman, Clan of the Cave Batman, Vakantie Batman, De Joker – Arkham Asylum, De Calculator, Red Hood, Commissaris Gordon, Barbara Gordon, March Harriet, De Mime, Catman en verpleegster Harley Quinn™.

De 71017 Doos Minifigures LEGO Batman Movie set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

SKU7101760
Thema LEGO Vintage
legostenen60 Minifiguren
leeftijdVanaf 5 jaar
EAN Code5702015941082

Reviews LEGO set 7101760

Top en snel
Top afgehandeld. Snel en netjes geleverd!
Geplaatst door Joost op 05-02-2017
Dit worden echte verzamelfiguren!
Voor al diegene die gek zijn van Lego, Batman en andere super heroes is deze doos met zijn 20 unieke figuren een must. Alle 20 figuren zijn (zoals we gewoon zijn van Lego) mooi afgewerkt met de bijhorende wapens of materialen. Mijn persoonlijke favoriet is de Glam Metal Batman. Ik heb een volledige doos gekocht omdat de kinderen en ik op zijn minst 2 volledige sets wilden hebben. Prijzig is deze doos wel maar dat is het zeker waard!
Geplaatst door Francois op 30-01-2017
Parfait
Bonne transaction, serieux++++
Geplaatst door Cervek op 27-01-2017
Geweldig ensemble minifiguren
Deze 20 figuren doen ons watertandend uitkijken naar The Lego Batman Movie. Ze zijn opnieuw een plezierige uiting van een bom aan creativiteit en een straf vleugje humor. Zowel jong als oud kan er prettig mee spelen of er met bewondering naar kijken. Het is dan ook erg moeilijk er enkele favorieten uit te halen. Maar als we er eentje moeten uitpikken, zal het de 'Vakantie Batman' zijn. Diens zwemband is echt wel 'awsome'.
Door de korting op een doos van 60 en de gratis - en snelle - verzending van Mister Bricks zijn ze bovendien erg scherp geprijsd. Gewoon twee andere verzamelaars zoeken en dan heb je meteen elk een volledige reeks. Een tip die we ook onszelf opnieuw geven voor de volgende reeksen.
Geplaatst door Erik op 26-01-2017
Batman minifiguren.
Verrassende inhoud, ook al weet je welke er in zitten! Positief dat er van elk evenveel in zitten zodat ruilen meteen kan voor een volledige set!

Zoals altijd mooi, duidelijk en snel in de bezorging van het pakket! Thnx Mister Bricks!
Geplaatst door Bert op 26-01-2017
In heel weinig clicks naar Mister Bricks
Met weinig clicks, naar Mister Bricks
Voor een goed prijsje, een fantastisch paradijsje

Geplaatst door François op 26-01-2017