LEGO City 60050 Trein Station

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO City 60050 Trein Station omschrijving

Geen spoorweg is compleet zonder het LEGO City 60050 Trein Station. Het station heeft alles om de reizigers op hun wenken te bedienen terwijl ze wachten op de trein.

De reizigers komen één voor één aan op het station. Een zakenman arriveert per taxi en neemt een kopje koffie bij de kiosk terwijl een jonge student zijn fiets in het rek op slot doet en een kaartje koopt bij de kaartautomaat. De trein komt precies volgens de dienstregeling het station ingereden. Iedereen instappen!

De LEGO City 60050 Trein Station set bestaat uit een station met verhoogd perron, een kiosk, een winkel en een kaartautomaat. Inclusief taxi, fiets vier rechte railstukken, vijf minifigures en talloze accessoires die het treinstation de perfecte aanvulling voor je treinset maken.

De City 60050 Trein Station set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

SKU60050
Thema LEGO Vintage
legostenen423
leeftijdVanaf 5 jaar
EAN Code5702015119313

Reviews LEGO set 60050

Zoontje superblij
Ons zoontje is drie jaar en hij is gek...wat zeg ik bezeten van treinen...hij had de lego city trein al en nu wilde hij graag zoals hij het zegt een klein stationnetje...blijkbaar zijn deze dus overal uitverkocht...we hebben heel veel gegoogeld en gezocht om deze te vinden. Tot we opeens uit kwamen bij mister bricks. Groot was onze vreugde toen we zagen dat deze hier wel nog te krijgen was...direct besteld en wat nog fijner was hij was met een drie dagen in huis. Ons zoontje was zooooo blij...en de papa ook natuurlijk want hij mocht hem in elkaar zetten...wat een uren speelplezier heeft hij er al mee gehad...ik jan zeker zeggen dat dit en superaankoop geweest is...
Geplaatst door Franssen iris op 22-05-2018
De trein deed op tijd het station aan !!
Onze jongste kleinzoon werd drie jaar en kreeg van zijn andere opa en oma een lego-treinstel cadeau . Omdat bij zo'n treinstel vanzelfsprekend ook een station hoort was aan ons de taak om binnen drie dagen zo'n bouwwerk te realiseren . Dankzij Mister Bricks is ons dat gelukt .
Zodoende kon de lego trein op tijd het lego station aandoen . H.Terwisse
Geplaatst door Harry op 11-05-2018
Prachtige winkel
Lego blijft een winner voor de kinderen en dat in combinatie met een perfekt dienstbetoon aan scherpe prijzen, kan het plezier niet op.
Een VW camper zou niet misstaan.
Erwin
Geplaatst door Erwin op 03-05-2018
Alles ok prachtig
De jarige was stil, maar ook Vake (grootouder) was stil voor een hele tijd.
Geplaatst door Roger op 21-03-2018
Perfect
Het treinstation stond al lang op de verlanglijst en voldoet volledig aan de verwachtingen :-)
Ook perfect geleverd!
Geplaatst door BOUTEIA op 05-01-2017
Prima gedaan!!
Een heldere website, piekfijn verpakt en zoals beloofd, mooi op tijd! Ook al was het reeds 20u., maar een woord is een woord en daar houdt Mister Bricks zich aan!
Geplaatst door Gaby op 22-12-2015
De bestemming
Het is een lust om te bouwen en je ziet en hoop gezelligheid als het klaar is. Een eigen legoshop wie had dat bedacht, en makkelijk ook haha voor een goed vermaak. Top top top
Geplaatst door Olivier op 14-12-2015