LEGO City 60152 Veeg- en Graafmachine

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO City 60152 Veeg- en Graafmachine omschrijving

Houd de straten in LEGO City schoon voor het verkeer met deze werkploeg en hun veeg- en graafmachine inclusief veegtruck met draaibare borstels, gereedschap en een afkoppelbare aanhanger plus een graafmachine met beweegbare arm met laadschop, draaibare romp en cabinekooi die open kan, straatbord, verkeerskegels, bakstenen en twee minifiguren.

De City 60152 Veeg- en Graafmachine set maakt deel uit van het thema Vintage.

LEGO City 60152 Veeg- en Graafmachine kenmerken

  1. Inclusief twee wegwerker-minifiguren.
  2. De set bestaat uit een truck met rolbezem plus een aanhanger en een graafmachine.
  3. De truck heeft draaibare borstels en een platte laadbak met haken voor gereedschap en de aanhanger heeft een verstelbare hellingbaan.
  4. De graafmachine is inclusief beweegbare arm met laadschop, draaibare romp en cabinekooi die open kan.
  5. Zet de weg af met het bord en de verkeerskegels en breek de stenen los met de drilboor.< /li>
  6. Accessoire-elementen: bakstenen, bezem, schep, drilboor, moersleutel en een verkeersbord en twee verkeerskegels om zelf te bouwen.

Specificaties

SKU60152
Thema LEGO Vintage
legostenen299
leeftijdVanaf 5 jaar
EAN Code5702015865982

Reviews LEGO set 60152

Goed
Goed! Helaas werd kado niet ingepakt en geen inpakpapier erbij geleverd
Geplaatst door linda op 23-03-2017
Helemaal wat we ervan verwachten
Helemaal wat we ervan verwachten. Goed te doen voor ons zoontje van 4.
Geplaatst door Janet op 28-02-2017
Lego set
Goedkoper dan in de winkel en super snel in huis
Geplaatst door Bianca op 28-02-2017
Super set!
Al vanaf ik wist dat deze set zou uitkomen, was ik al fan. Ik heb daarom deze set ook zo snel mogelijk besteld. Toen ik het pakket ontvangen had, waarin ook de sets 60144 t/m 60151 in zaten, was set 60152 de eerste die ik in elkaar gezet heb.

De set bestaat uit een soort Unimog, blauw, met een veger ervoor die ongeveer net zo breed is als een rijstrook van de sets 7280 en 7281. De auto zelf heeft een cabine waarin plaats is voor 1 minifiguur en achterop ruimte is voor de bijgeleverde pylonnen en het verkeersbord. De zijkant van de bak kun je openklappen, waardoor je puin makkelijker van de truck kunt afhalen. Daarnaast is er een aantal clips waaraan je de bijgeleverde schep en bezem etc. kunt bevestigen.

Daarnaast is er een kleine gele graafmachine in de set. Met deze graafmachine kun je puin op de truck laden en zo de klus klaren.

Om de graafmachine te vervoeren, is er een brede aanhangwagen die aan de truck vastgemaakt kan worden. Door de klep achterop de aanhangwagen kan de graafmachine eenvoudig op de aanhangwagen gereden worden.

Als de veger voorop niet gewenst is, kan deze ook op de aanhangwagen vervoerd worden. Als ook dat niet gewenst is, kan de veger aan de achterkant van de truck gekoppeld worden, welke normaal gebruikt wordt door de aanhangwagen.

De bouwconstructie van de City sets in 2017 is enigszins veranderd ten opzichte van 2016. Door op een andere manier, met andere blokjes te bouwen, worden de ontwerpen anders dan voorgaande jaren. Daarnaast wordt er door Lego minder 'zuinig' gedaan met reserve-onderdelen. Er zitten meer reserve-onderdelen in en er zijn ook meer tools in de sets dan voorheen gebruikelijk was.

Al met al is deze sets een van de meest mooie sets van 2017, naast sets 60150 en 60143.

Ik zou deze set aanbevelen aan anderen die ook van Lego City houden. Zowel voor kinderen als voor volwassenen.
Geplaatst door Tomas Leijten op 15-02-2017
city
Ik ben al 2 jaar aan het verbouwen in me stad, en zorg dan ook voor de meest simpele en goede omleidingen...waar gewerkt wordt komt er ook troep en de bezemwagen die had ik nog niet, dus zodra het verbouwen klaar is, en ik heb het nieuwe spoortracé gelegd dan kan de veger aan het werk, ik denk er over om er nog een aan te schaffen omdat het een hoop werk is. Wederom is dit een mooie truck van lego, veelal in de zwaren stijl als mijn andere trucks.... de kraan is wat lichter en simpeler in uitvoering dan mijn andere kranen, maar ach, ook dit is zo in werkelijkheid, en het deed mijn hart goed dat ze daar dan ook weer een vrouwelijke machinist hebben opgezet. Zo is de set weer in balans.
alle drie de dozen die in deze bestelling zaten zijn top, zeg ik als lego freak, mag dan 43 zijn, ik juich nog net zo hard als een kind van 10, als ik in mijn eigen stad zit.
de bestelling was simpel, ze zijn niet duur en binnen 2 dagen alles netjes in huis.
bravo.!
Geplaatst door RJ op 11-02-2017
veeg auto met toebehoren
gelijk in elkaar gezet waren er weg van
Geplaatst door vosseklep op 08-02-2017