LEGO Creator 31045 Oceaanonderzoeker

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Creator 31045 Oceaanonderzoeker omschrijving

Onderzoek de geheimen van de diepe oceaan met deze coole set inclusief schip in donkerblauw, rood, wit en grijs, een grote brug, navigatielichen radar, antennes, een luchtkoker en een gele robotonderzeeër.

Gebruik de kraan op het schip om de duikboot te water te laten en ga dan op zoek naar de geheimen van de diepzee! Met de stenen uit de set kan je ook een vrachtvliegtuig of een grote duikboot bouwen.

De Creator 31045 Oceaanonderzoeker set maakt deel uit van het thema Vintage.

LEGO Creator 31045 Oceaanonderzoeker kenmerken

  1. Schip met beweegbare kraanmast, grote commandobrug, navigatielichten, radar, antennes, schoorsteen en gele robotonderzeeër met beweegbare armen
  2. Draai de kraan en laat de onderzeeër in het water zakken!
  3. Gebruik de beweegbare armen van de onderzeeër om stalen van de zeebodem te nemen
  4. 3-in-1 model: kan worden omgebouwd tot een vrachtvliegtuig of een grote duikboot

Specificaties

SKU31045
Thema LEGO Vintage
legostenen213
leeftijdVanaf 7 jaar
EAN Code5702015591027

Reviews LEGO set 31045

Helemaal leuk en 3 in 1! Top!
Super die creatorserie! Met één doosje drie verschillende mooie creaties maken! Onze zoon werd meteen geïnspireerd en maakte een container voor op de oceaanonderzoeker!
Geplaatst door Yv978 op 17-08-2017
Mister Bricks redt een opa.
Mijn kleinzoon wou met allegeweld een een oceaan onderzoeker van LEGO voor zijn verjaardag van opa.. Winkel in en winkel uit nergens een oceaan onderzoeker op voorraad, maar kon wel besteld worden. Levertijd ongeveer een week. Kleinzoon over drie dagen jarig. Paniek, wat nu. Op internet gekeken, kwam uit blij Mister Bricks levertijd twee dagen. Het kwam precies op tijd en was ook nog goed koper als in de winkel.Kleinzoon blij opa blij dank zij MISTER BRICKS.
Geplaatst door Oop op 28-03-2017
Verjaardagscadeau
Degene waar het cadeau voor bestemd was vond het erg mooi. Zeker ook omdat hij er wel drie verschillende dingen van kon maken.
Geplaatst door Marcos op 02-01-2017