LEGO Duplo 10583 Bos Vistochtje

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Duplo 10583 Bos Vistochtje omschrijving

Ga op uitstap in het LEGO DUPLO bos: Vistochtje met LEGO DUPLO papa en kind, wagen, boot, hengel, kampvuur, boom en bosdieren.

Maak de boot vast aan het dak van de bouwbare wagen en zoek de perfecte visplaats in het LEGO DUPLO bos! Begroet de vriendelijke vos en eekhoorn, terwijl je de hengel in het water gooit. Maak na een leuke dagje aan de rivier een kampvuur om je vangst te bakken en zie hoe het berenwelpje op zoek gaat naar vis. Deze set biedt uren plezier en veel mogelijkheden tot ontdekking —praat met de jonge avonturiers over respect voor dieren en brandveiligheid, terwijl ze met de figuren en dieren een rollenspel houden. Ze houden ervan om met de voertuigen te spelen en ze leren de basis van bouwen met de bouwbare boom. De LEGO DUPLO stenen zijn speciaal ontworpen om veilig te kunnen worden gebruikt door kleine kinderen.

Bevat 2 LEGO DUPLO figuren: een papa en een kind, plus een berenwelp, een vos, een eekhoorn en een vis. De Duplo 10583 Bos Vistochtje set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

SKU10583
Thema LEGO Vintage
legostenen32
leeftijdVanaf 2 jaar
EAN Code5702015355193