LEGO Elves 41076 Farran en de Kristalgrot

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Elves 41076 Farran en de Kristalgrot omschrijving

Vind de aarde-sleutel met de LEGO Elf Farran en de Kristalgrot-set inclusief minipoppetje, eekhoorn, katapult en kristal-verbrijzelfunctie.

Volg de aanwijzingen op de kaart met Farran Leafshade de Aarde-elf, naar een geheime opening in het woud. Farran weet dat hij op deze magische plek de aarde-sleutel kan vinden, die nodig is om Emily Jones te helpen terug te keren naar haar eigen wereld. Maar een eigenwijze eekhoorn, Miss Spry, staat hem in de weg en schiet gouden eikeltjes naar zijn hoofd met een katapult!

Kan Farran de boze eekhoorn overtuigen van zijn goede bedoelingen, door haar te helpen de eikeltjes van haar wintervoorraad weer bij elkaar te rapen? Met zijn magische aarde-krachten verbrijzelt Farran de kristallen die de ingang naar de grot versperren, zodat hij de aarde-sleutel kan meenemen.

Inclusief Farran Leafshade minipoppetje en Miss Spry de eekhoorn. De Elves 41076 Farran en de Kristalgrot set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

SKU41076
Thema LEGO Vintage
legostenen175
leeftijdVanaf 7 jaar
EAN Code5702015352796

Reviews LEGO set 41076

Super Service
Service met een hoofdletter. Twee dagen voor sinterklaas werd het pakje bezorgd, echter per abuis met de verkeerde inhoud. Na telefonisch contact met misterbricks nog voor sinterklaas het goede artikel ontvangen.
MVG Maarten
Geplaatst door Maarten op 15-12-2015