LEGO Elves 41077 Aira’s Pegasus slee

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Elves 41077 Aira’s Pegasus slee omschrijving

Bouw zelf deze vliegende slee voor Aira Windwhistler, de Wind-elf!

Laat de twee gevleugelde paarden Starshine en Rufus de slee de wolken in trekken en help de LEGO Elves de magische wind-sleutel te vinden, zodat Emily Jones terug kan keren naar haar eigen wereld. Leg een voorraad koekjes in de kist voor onderweg en volg de magische landkaart met Aira en Azari Firedancer, de Vuur-elf, naar de oude windmolen in de lucht.

Miku de baby-draak heeft de laatste sleutel - maar hoe kunnen de elfen die ooit te pakken krijgen? Help Aira haar magische wind-krachten te gebruiken om de koekjes naar Miku te blazen, zodat de draak lang genoeg wordt afgeleid om de sleutel te kunnen veroveren.

Inclusief Aira Windwhistler en Azari Firedancer minipoppetjes, plus Miku de baby-draak en de 2 pegasi: Starshine en Rufus. De Elves 41077 Aira’s Pegasus slee set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

SKU41077
Thema LEGO Vintage
legostenen319
leeftijdVanaf 8 jaar
EAN Code5702015352802

Reviews LEGO set 41077

Super snelle levering
Vandaag besteld en morgen in huis. Dit klopte helemaal! De bestelling was helemaal in orde, ze hadden producten op voorraad die andere webwinkels niet meer leverbaar hadden. En dan ook nog eens voor een super prijs! Top!
Geplaatst door Marjolein op 28-06-2016