LEGO Elves 41180 Ragana’s Magische Schaduwkasteel

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Elves 41180 Ragana’s Magische Schaduwkasteel omschrijving

Help Naida en Aira binnen te komen in het magische schaduwkasteel voor het beslissende duel met Ragana! Dring binnen in het kasteel en ga op zoek naar Ragana die haar toverdrank aan het brouwen is. Naida en Aira moeten de heks te slim af zijn en haar opsluiten in de kerker van het kasteel.

Ga op ontdekking in het prachtige kasteel maar pas op voor de valstrikken. Herover het mooie en unieke koninklijke drakenei en maak dat je wegkomt voordat Ragana uit de kerker ontsnapt!

De Elves 41180 Ragana’s Magische Schaduwkasteel set maakt deel uit van het thema Vintage.

LEGO Elves 41180 Ragana’s Magische Schaduwkasteel kenmerken

  1. De set bestaat uit een 3 verdiepingen hoog kasteel met deur die open kan, kerker met valluik, draaibrug, woonkamer met haard op de begane grond en een slaapkamer met hemelbed en geheime bergplaats.
  2. Inclusief bedje in een boom voor Jynx, vaandels, opmaakkamer met spiegels voor Ragana en Jynx en schoonheidsartikelen.
  3. Haal de brug op zodat de elfen niet bij het drakenei kunnen komen. /li>
  4. Maak een rondje op de troon van Ragana en open het valluik boven de kerker.
  5. Accessoire-elementen: Boek der Draken, zandloper, speciale capes en kappen voor Naida en Aira, kaart, 4 flesjes, 3 kersen, borstel, fakkel, handspiegel, 2 stenen met sushi-opdruk, beker, toverstaf, waterbakje, wasbak, zeep, spiegel, ketel, reep chocola, brief en toverdrank-recept.
  6. Inclusief Ragana, Naida and Aira minipoppetjes plus Estari de koninklijke draak-baby en Jynx de gemene kat.

Specificaties

SKU41180
Thema LEGO Vintage
legostenen1014
leeftijdVanaf 8 jaar
EAN Code5702015594639