LEGO Elves 41185 Magische redding uit het Goblin dorp

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Elves 41185 Magische redding uit het Goblin dorp omschrijving

Help Azari Firedancer en Farran Leafshade de gevangen dieren te redden en te zoeken naar Sophie Jones! Bekijk de kristalwerkplaats, de kooimakerswerkplaats en zie hoe die onhandige Fibblin probeert Hidee de kameleon te vangen.

Help de elfen de kwaadaardige kiemen uit de katapult van Bieblin af te weren en sluip voorbij Smilin de wachter en de vleesetende planten. Als Panthara de panter is bevrijd, kun je verder gaan zoeken naar Sophie!

De Elves 41185 Magische redding uit het Goblin dorp set maakt deel uit van het thema Vintage.

LEGO Elves 41185 Magische redding uit het Goblin dorp kenmerken

  1. Inclusief twee minipoppetjes: Azari en Farran, de drie goblins Bieblin, Fibblin en Smilin, plus figuurtjes van Panthara de panter en Hidee de kameleon.
  2. De set omvat drie gebouwen: een kristalwerkplaats, een kooimakerswerkplaats en een kerker.
  3. De kristalwerkplaats heeft een deur die open kan, schatkist, vergrootglas en draaibaar platform, toilet, bed met geheime la voor aardbeien, gevaarlijke planten, een geheime trap en een katapult tussen vleesetende planten.
  4. De kooimakerswerkplaats heeft een deur die open kan, een uitkijkpost, gereedschap om kooien te maken en een open haard.
  5. Vuur kwaadaardige kiemen af met de katapult op het dak van de kristalwerkplaats om de elfen op afstand te houden.
  6. Accessoire-elementen: vergrootglas, kranten, gitaar, kippenpoot, brandhout, kwaadaardige instructies, beker, dynamiet, bijl, landkaart, gieter, verrekijker, insectenpotje, hamer, open haard, vangnet, vuurkracht- en aardekracht-noppen, twee aardbeien, drie kwaadaardige kiemen en twee kristallen.

Specificaties

SKU41185
Thema LEGO Vintage
legostenen637
leeftijdVanaf 7 jaar
EAN Code5702015865951