LEGO Friends 41085 Dierenkliniek

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Friends 41085 Dierenkliniek omschrijving

Zorg voor gewonde en zieke dieren met de LEGO Friends dierenkliniek-set met Mia minipoppetje, kat, hond, dierenspeelplek, röntgenscanner en dierenbrancard.

Help samen met Mia de gewonde dieren in de dierenkliniek! Vandaag zorgt Mia voor een kat en een hond. Ze onderzoekt de hond op haar behandeltafel en controleert zijn hart- en longfunctie met haar medische apparatuur. Daarna kan ze de hond wegen op de weegschaal en zorgen dat hij beweging krijgt in de dierenspeelplek die bij de kliniek hoort. Til de kat voorzichtig op de dierenbrancard om een röntgenfoto van haar pootje te kunnen maken. Als ze een paar dagen rust moet houden, kan ze in de kliniekworden gewassen, gevoed en verzorgd.

Beantwoord de telefoon bij de receptie en controleer de patiëntgegevens in de computer – er is altijd van alles te doen in de dierenkliniek!De Friends 41085 Dierenkliniek set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

SKU41085
Thema LEGO Vintage
legostenen192
leeftijdVanaf 5 jaar
EAN Code5702015345101

Reviews LEGO set 41085

Geweldig
Als kado voor mijn jongste dochter heb ik deze gekozen. Ze is gek op dieren en kan hier met hartenlust doen alsof de beste dierenarts ter wereld is!
Geplaatst door s op 08-10-2015