LEGO Friends 41093 Heartlake Kapsalon

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Friends 41093 Heartlake Kapsalon omschrijving

Geef Emma een makeover in het Heartlake Kapsalon, de coolste plek van Heartlake City! Maak kennis met de styliste Natasha met haar gekleurde kapsel.

Zet Emma in de speciale kappersstoel en was haar haar met de nieuwste verzorgingsproducten. Hoe wil ze vandaag geknipt worden? Geef haar een tijdschrift en een kopje koffie en ga aan de slag met een creatief kapsel, met alle instrumenten uit het wagentje van Natasha. Kies de perfecte accessoire om de nieuwe look van Emma helemaal af te maken en laathaar dan het resultaat bekijken in de spiegels. Het wordt vast druk in de zaak als Emma haar vriendinnen vertelt over dit coole nieuwe kapsalon!

Inclusief 2 mini-poppetjes: Emma en Natasha de styliste.De Friends 41093 Heartlake Kapsalon set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

SKU41093
Thema LEGO Vintage
legostenen318
leeftijdVanaf 6 jaar
EAN Code5702015346733

Reviews LEGO set 41093

Blij kind, blije prijs
Nergens goedkoper gevonden, snel bezorgd en m'n dochter is er super blij mee. Wat wil een pappa nog meer? Nou, eh....de millennium falcon van LEGO star wars natuurlijk! Maar daar steekt mijn vrouw dan een stokje voor. Helaas.
Geplaatst door Leonard op 14-12-2015