LEGO Friends 41095 Emma’s huis

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Friends 41095 Emma’s huis omschrijving

Zet je creativiteit aan het werk met de LEGO Friends Emma's huis-set: een modern gebouw met keuken, woonkamer, badkamer, slaapkamer, dakterras, tuin en fiets.

Bouw je eigen moderne droomhuis! In LEGO Friends Emma's huis herken je het creatieve talent van Emma's familie. In de moderne keuken kunnen heerlijk maaltijden worden bereid met de verse groenten uit eigen tuin en met wat er te vinden is in de koelkast met deur die open kan. De hele familie kan in de woonkamer een film zien op de grote, moderne tv met plat scherm. Emma vindt het heerlijk als haar vriendinnen op bezoek komen: ze maken plezier in haar kamer die ze zelf ontworpen heeft en ze genieten van het uitzicht vanaf haar balkon.

Emma kan na een lekker lang schuimbad oefenen in het aanbrengen van make-up voor de grote spiegel in haar kamer. In de eenvoudige meditatie-tuin met vogelhuisje kan ze schilderen en op het dakterras kan ze een barbecuefeest houden voor al haar vriendinnen. Combineer deze set met Olivia's zwembad (productnr. 41090) voor nog meer speelmogelijkheden.

Inclusief 3 mini-poppetjes: Emma, haar moeder Charlotte en haar vader Luis, plus haar vogel.De Friends 41095 Emma’s huis set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

SKU41095
Thema LEGO Vintage
legostenen706
leeftijdVanaf 6 jaar
EAN Code5702015346757

Reviews LEGO set 41095

Top
Snelle levering
Netjes verpakt
Veel spelplezier voor onze
Dochter die ook Emma heet dus helemaal gelukkig is met haar eigen LEGO huis!
Geplaatst door Inge op 14-09-2015