LEGO Friends 41106 Popster Toerbus

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Friends 41106 Popster Toerbus omschrijving

Ga op tournee met Livi de popster in haar fantastische toerbus! De toerbus is het huis op wielen van Livi als ze op tournee gaat: het bevat alles wat de beroemde popster nodig heeft om zich ontspannen te kunnen voorbereiden op haar volgende show.

In het woongedeelte kan ze op haar gemak haar fanmail lezen of een paar liedjes oefenen met de karaoke-machine samen met haar vriendinnen Stephanie en Mia. Als de bus stilstaat, kan het oefenpodium worden onthuld waar Livi kan repeteren voor het concert terwijl haar vriendinnen toekijken in strandstoelen onder de parasol, met drankjes en snacks.

Er is ook een DJ-console om na de repetities een feestje op gang te helpen. Als Livi een poosje ontspannen in haar schuimbad heeft gelegen, gaat Stephanie achter het stuur zitten om haar op tijd naar de concertzaal te brengen!

Inclusief 3 mini-poppetjes: Livi de popster, Stephanie en Mia. De Friends 41106 Popster Toerbus set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

SKU41106
Thema LEGO Vintage
legostenen682
leeftijdVanaf 8 jaar
EAN Code5702015346849

Reviews LEGO set 41106

Misterbricks.nl
Na behoorlijk zoeken in de winkel en op internet(veel al uit de collectie)toch nog bij misterbricks.nl
het allerliefste verjaardag Kado voor onze kleindochter kunnen bestellen.
Na betaling binnen vijf minuten een mail van hun gehad dat ik het huisnummer was vergeten.
Vond dit zeer correct en idd de volgende dag in huis.
Een zeer aanbevelenswaardig bedrijf
Geplaatst door Ytsje op 31-07-2017
Geheimpje
Deze bus hebben we besteld voor mijn dochter haar verjaardag. Ze moet hier dus nog 2 weekjes op wachten. Super snelle en nette levering van Mister Bricks. Ze wordt hier zeker weten heel blij van op haar 7de verjaardag maar voor nu is het nog even een geheimpje!.
Geplaatst door chantal op 30-03-2016
super mooi
Was een sinterklaascadeau voor mijn kleindochter, ze is 6 jaar en ze was super blij. De afwerking is ook heel gedetailleerd en het zit allemaal heel vernuftig in mekaar.
Geplaatst door Chris op 11-12-2015
Top
Net als echte popsterren lekker touren met de bus. Supersnelle levering.
Geplaatst door jacintha op 12-10-2015