LEGO Friends 41126 Heartlake Paardrijclub

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Friends 41126 Heartlake Paardrijclub omschrijving

Laat de paarden zich warmlopen in de draaimolen en oefen een paar sprongen. Zet de balk hoger om de hindernis zwaarder te maken. Verzorg de paarden en verkleed je voor de wedstrijd in de kleedruimte.

Na de wedstrijd breng je de paarden naar hun stal en ga je in de cafetaria van de club iets drinken met Mia en Stephanie - en dan kan er lekker worden geslapen op de zolder: morgen is het weer vroeg dag!

De Friends 41126 Heartlake Paardrijclub set maakt deel uit van het thema Vintage.

LEGO Friends 41126 Heartlake Paardrijclub kenmerken

  1. Inclusief Mia en Stephanie minipoppetjes in paardijkleding, plus een muis en 2 paarden: 1 zwart en 1 wit met zwarte tekening.
  2. Inclusief stalgebouw van 2 verdiepingen met windvaan en een tuin met draaibare oefenmolen, in 2 hoogtes verstelbare oefenhindernis, eet- en drinktrog en een verzorgingsplek.
  3. Op de begane grond vind je de 2 stallen met deuren die open kunnen, een ronde poort met trofee-display en een kleedruimte met deur, toilet, wastafel en een helmstandaard.
  4. Op de eerste verdieping zijn ramen die open kunnen, een cafetaria met tafel en bankjes, een zolder met 2 bedden en een muizenholletje.
  5. Inclusief accessoires voor paardrijden, zoals ruiterhelmen, teugels, zadels, paardendekens en trofeeën.
  6. Verzorgings- en voeder-accessoires: borstels, kammen, 3 flesjes paardenshampoo, haarstrikken, emmer, hooivork, hooi, een appel en een wortel.
  7. Accessoires voor de eetruimte: bekers, bord, schaal, 4 stukken kersentaart, 2 stukken watermeloen, drinkfles en kaas voor de muis.

Specificaties

SKU41126
Thema LEGO Vintage
legostenen575
leeftijdVanaf 6 jaar
EAN Code5702015593588

Reviews LEGO set 41126

Super aankoop voor minder geld
Snelle levering en veel goedkoper dan reguliere speelgoedwinkel! Kerstaankopen weer bij deze winkel. Maar goed ook want dochter is gek op lego friends en lego city.
Geplaatst door Sandra op 01-08-2017
Prima
Prima en snel geleverd!
Geplaatst door K. Hundt op 12-05-2017
Prachtig spul
Een mooie stal met paarden. Onze dochter van 6 is er erg blij mee. Waar voor je geld
Geplaatst door Lijn op 28-01-2017
Dubbel plezier!
Onze dochter heeft veel bouwplezier beleefd aan de Heartlake Paardrijclub! Alle meidendetails werden ondertussen door haar ontdekt en vervolgens heeft ze er veel speelplezier mee! De paarden worden verzorgd, er wordt mee gereden en vervolgens mogen ze uitrusten in de stal. Het is zo'n leuk gedetailleerd legopakket, dat ze het zelfs voor elkaar krijgt om haar broer te laten meedoen in het spelen. Leuk om hen samen zien te fantaseren!
Geplaatst door Marja op 22-01-2017
Geweldig
Mijn dochter van 8 heeft de paardrijclub zelf in 1 dag gebouwd. Veel details en speelplezier. Echt de moeite waard voor ieder kind dat van paarden houd.
Geplaatst door Bianca op 07-01-2017
Mr. Bricks 4 happy clicks!
Fantastisch assortiment, scherpe prijzen en snelle levering! De website is plezierig, overzichtelijk en met leuke nieuws feitjes voor iedere Lego-fanaat! Kortom the place to go voor al je Lego!
Geplaatst door Evelyn op 15-12-2016
Mooie grote doos
Mooie doos Lego Friends met veel verschillende kleine speciale onderdelen. Echt een succes bij onze dochter! Snelle levering en de beste prijs die we op het internet konden vinden (inclusief verzending)
Geplaatst door Martin op 02-12-2016

Toon alle 9 reviews

speelplezier
heel leuk voor de paarden liefhebber
Geplaatst door corry op 09-11-2016
Super
Super geregeld . Mail gekregen dat het verkrijgbaar is daarna snel in huis en aan de slag . Wij hebben onze lego site gevonden !!
Geplaatst door Renate op 10-06-2016