LEGO Friends 41335 Mia's boomhut

  • Beschikbaarheid: Niet op voorraad

  • Wordt verwacht: December 2017

  • Beschikbaarheid:

LEGO Friends 41335 Mia's boomhut omschrijving

Dit LEGO Friends Mia's boomhut bouwspeelgoed heeft heel wat leuke functies en details voor uren speelplezier voor Mia, haar broer en alle vriendinnen die op bezoek komen. Er is een opvouwbare ladder, een klauternet en een tokkelbaan om de tweede verdieping te kunnen bereiken en verlaten, plus een waterpistool, een boek met spookverhalen, geïllustreerde tegels, een bordspel, een pizza, sportuitrusting, Mia's skateboard en nog veel meer binnenin. Inclusief 2 minipoppetjes en 2 dierenfiguren.

De Friends 41335 Mia's boomhut set maakt deel uit van het thema Nieuw.

LEGO Friends 41335 Mia's boomhut kenmerken

  1. Inclusief minipoppetjes van Mia en Daniel, plus figuurtjes van Mimì het konijn en Cinnamon de vogel.
  2. Omvat een boomhut die toegankelijk is via een ladder of klauternet, een zolder met een openend dak en opbergkist, een boomstam met opbergkist en een konijnenhuisje.
  3. Glijd naar beneden langs de tokkelbaan en klauter weer omhoog de boomhut in via het net.
  4. Maak je klaar voor een spannend logeerpartijtje met Mia's vriendinnen met spookverhalen bij het licht van de fakkel, bordspellen en pizza, en ontdek de doos met Daniels spullen op zolder!
  5. Maak een ritje met het skateboard door Heartlake City Park of ga buiten spelen met de sportuitrusting. Het kan allemaal met dit leuke bouwspeelgoed.
  6. Accessoire-elementen: een skateboard, een waterpistool, een fakkel, een boek met spookverhalen, geïllustreerde tegels, een pizza, een mok met daarop 'I love Heartlake City', een bordspel, een kaart van Heartlake City Park, een boemerang, een tegel met een liefdesbrief, een bal, een vogelnestje, een ei en een wortel.

Specificaties

SKU41335
Thema LEGO Nieuw
legostenen351
leeftijdVanaf 6 jaar
EAN Code5702016077452