LEGO Juniors 10726 Stephanies koets

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Juniors 10726 Stephanies koets omschrijving

Trek eropuit met paard en wagen, samen met Stephanie en haar paard Mocca. Bij deze kleurige set hoort een koets met wielen die kunnen draaien, een opbergruimte achterin met plaats voor een mand met een groene appel, een stalgebouw met hek, voederruif en wortel, een statief met borstel en zadel, een krat, een hooivork en haarstrikken.

LEGO Juniors sets bieden een passende bouwuitdaging voor kinderen van 4-7 jaar, met leuke, herkenbare LEGO Friends sets voor een prettige kennismaking met de LEGO steen. Inclusief minipoppetje en een paard.

De Juniors 10726 Stephanies koets set maakt deel uit van het thema Vintage.

LEGO Juniors 10726 Stephanies koets kenmerken

  1. Inclusief Stephanie poppetje en haar paard Mocca.
  2. Inclusief Stephanies koets en een stalgebouw.
  3. Het rijtuig heeft wielen die kunnen draaien en ruimte achterin voor een mand.
  4. Accessoires: Stephanie's ruiterhelm, borstel, strikken, mand met wortel, emmer en hooivork, hek, zadel, appel en mand, plant, hooibalen en bloemen.
  5. Bij de set horen een aantal grote elelenten die ideaal zijn voor kleine handjes. Er zitten ook eenvoudige en duidelijke bouwinstructies bij.

Specificaties

SKU10726
Thema LEGO Vintage
legostenen58
leeftijdVanaf 4 jaar
EAN Code5702015592147

Reviews LEGO set 10726

Leuke aanvulling op het paardenrepertoire
Onze dochters hebben inmiddels een hele verzameling met LEGO paardenspul. Dit setje is dus ook weer een leuke aanvulling zonder al te diep in de buidel te hoeven tasten.

Bestelgemak op de site en snelle bezorging via misterbricks waren we al gewend. Ook deze keer zijn we niet teleurgesteld.
Geplaatst door Eva op 05-05-2017
Ruime keus en snelle levering
Voor mijn kleindochter zocht ik voor Sinterklaas iets met een paardje van Lego. Ruime keus en snel geleverd. Dank een tevreden oma!
Geplaatst door Anneke op 11-12-2016