LEGO Minecraft 21118 De Mijn

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Minecraft 21118 De Mijn omschrijving

Maak het erts vrij met LEGO Minecraft de Mijn, inclusief lange spoorweg, wagen, dynamiet, ertsen, Steve, Creeper, zombie, skelet, spin en meer.

De Mijn betreed je op eigen risico! Je zal je ijzeren harnas moeten aantrekken voor deze gevaarlijke expeditie. Pak je ijzeren hak en hou in het donker je ogen open voor vijandige mobs die diep in de mijn op de loer liggen. Plant de dynamiet en activeer de explosiefunctie om de rotswand uiteen te knallen.

Blaas de waardevolle ertsen op, spring in een mijnwagen en raas voorbij de Creeper, zombie en het skelet, door het ijzeren zwaard te gebruiken om ze op afstand te houden tot je veilig boven de grond bent. Een greep uit het leven van een LEGO Minecraft held! Bouw de set om voor meer LEGO Minecraft creaties.

Inclusief een Steve minifiguur met wapens en bijbehorende accessoires, plus een skelet, zombie, spin en een Creeper. De Minecraft 21118 De Mijn set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

SKU21118
Thema LEGO Vintage
legostenen922
leeftijdVanaf 8 jaar
EAN Code5702015297172

Reviews LEGO set 21118

een top kerstcadeau
De lego is bedoeld voor een kerstcadeau dus er wordt nog niet mee gespeeld. Ik weet zeker dat hij een gat in de lucht springt, want hij wilt het zoooo graag.

Bij misterbricks een goede prijs en snelle levering.
Geplaatst door carla op 22-11-2015
top product, top service
voor de december maanden inkopen gedaan bij misterbricks, goed geslaagd, snelle afhandeling en super prijzen! ik kom graag een keer terug!
Geplaatst door ingeborg op 16-11-2015
Bewegende elementen
Leuk dat er wat bewegende elementen in zitten!
Geplaatst door Ivon op 18-09-2015
Lego is cool minecraft is cool
Lego is cool minecraft is cool samen echt geweldig!!!

Geplaatst door lego gek op 05-05-2015