LEGO Minecraft 21120 De Sneeuwschuilplaats

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Minecraft 21120 De Sneeuwschuilplaats omschrijving

Bouw zelf deze coole Sneeuwschuilplaats! Je begeeft je op een ijzingwekkende mijnbouwexpeditie...

De zon gaat onder en vijandige hordes komen straks tevoorschijn in het besneeuwde landschap. Leg je houten houweel opzij, berg je vers gedolven kolen op en bouw voor je leven! Gebruik je houten schep en de werktafels om sneeuwblokken te vormen. Haal vervolgens met emmer en schep water uit het meer en maak er ramen van ijs mee.

Bouw een deur en een netherrackhaard met schoorsteen. Bouw tenslotte een Snow Golem als afweer tegen de exploderende Creeper die 's nachts rondsluipt en je bent klaar voor de nacht! Bouw de set om voor meer LEGO Minecraft creaties!

Inclusief een Steve-minifiguur met wapens en bijbehorende accessoires, plus een Creeper en een Snow Golem. De Minecraft 21120 De Sneeuwschuilplaats set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

SKU21120
Thema LEGO Vintage
legostenen327
leeftijdVanaf 8 jaar
EAN Code5702015357210

Reviews LEGO set 21120

De sneeuwschuilplaats
Het artikel was prima op tijd in de afgelopen heftige periode; mijn kleinzoon (6jr) vond het geweldig en zal er vast veel plezier aan beleven! Om persoonlijke redenen vind ik een afhaalpunt prettiger dan thuisbezorging.
Geplaatst door Ella op 04-01-2017
fantastisch speelgoed
lego blijft en is favoriet bij de meeste kinderen en wat zo leuk is, is dat er nu echte stoere lijnen zijn zoals de minecraft die vooral de aandacht hebben en krijgen van de jongens.
Geplaatst door Loes op 10-11-2015
Zeer tevreden
Een doos lego besteld voor de verjaardag van mijn zoontje. De doos kwam keurig optijd netzo als er op de site stond vermeld. Het gebeurt mij regelmatig dat er staat vandaag besteld morgen in huis en dat er dan drie dagen later een bezorger het komt brengen. Ook de prijs was een stuk goedkoper dan andere sites. Waarom zou je meer betalen voor het zelfde product. Al met al ben ik zeer tevreden en de volgende keer bestel ik zeker weer de lego bij deze site.
Geplaatst door Monique op 02-09-2015