LEGO Minecraft 21128 Het Dorp

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Minecraft 21128 Het Dorp omschrijving

Werk samen met Alex in het bedrijvige Minecraft dorp inclusief diverse bomen plus een uitkijktoren, bibliotheek, smederij, slagerij en marktplein. Bouw je eigen Minecraft avonturen met al je favoriete figuren en objecten, met deze LEGO Minecraft set die speciaal is ontwikkeld voor jonge fans van de enorm populaire sandbox video game. Inclusief 4 minifiguren: Steve, Alex, zombie, zombie dorpsbewoner, plus Creeper, enderman, varken, biggetje, ijzeren golem en 2 dorpsbewoners.

De Minecraft 21128 Het Dorp set maakt deel uit van het thema Vintage.

LEGO Minecraft 21128 Het Dorp kenmerken

  1. Het dorp is inclusief regenwoud, sneeuw- en woestijn-biomen, uitkijktoren, bibliotheek, smederij, slagerij en marktplein.
  2. Inclusief 4 minifiguren: Steve, Alex, zombie, zombie dorpsbewoner, plus Creeper, enderman, varken, biggetje, ijzeren golem en 2 dorpsbewoners (een boer en een bibliotheek-medewerker).
  3. Vouw de bibliotheek- en slagerij-gebouwen open en haal het dak van het marktgebouw af om naar binnen te kijken.
  4. Grijp je ijzeren zwaard en maak je gereed voor de strijd
  5. Afmetingen: ca. 15 cm hoog, 49 cm breed en 44 cm diep

Specificaties

SKU21128
Thema LEGO Vintage
legostenen1600
leeftijdVanaf 8 jaar
EAN Code5702015590594

Reviews LEGO set 21128

Schot in de roos! Prachtige set, goede service.
Als verjaardagscadeau voor onze zoon gekocht en dat heeft helemaal goed uitgepakt. De bestelling en bezorging gingen perfect en er zat een leuke kaart bij het Minecraft Dorp. Mister Bricks doet wat hij belooft!
Onze zoon was helemaal blij met zijn cadeau en is nadat de visite weg was meteen begonnen met bouwen. De kwaliteit is zoals je van Lego kan verwachten en het bouwen was dus een feest. Het is een grote set met veel mogelijkheden en kan naast de afgebeelde manier ook op andere manieren in elkaar gezet worden. Hiervoor is een speciaal ideeënboekje meegeleverd.
Inmiddels hebben zich al vele Minecraft verhalen afgespeeld in het dorp (inclusief de Lego trein die er nu doorheen rijdt), dus de pret zal voorlopig niet over zijn.
Absoluut een geslaagd cadeau en een echte aanrader. Lego blijft leuk. (voor jong en oud)
Geplaatst door Koen op 02-03-2017
Super
Nu een paar keer Lego besteld. Volgende dag binnen en een persoonlijk kaartje er bij. Kan niet anders zeggen tot nu dat de service zeer goed is
Geplaatst door M op 24-02-2017