LEGO Minecraft 21134 De Waterval Basis

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Minecraft 21134 De Waterval Basis omschrijving

Je werkt samen met Alex om de ultieme schuilplaats te bouwen, van waaruit je dieper kunt doordringen in het bergachtige Minecraft landschap. Voor deze machtige, enorme schuilplaats met daktuin, waterval en geheime lava-ingang was veel Minecraft-kennis en bouwervaring nodig, dus je wilt nu wel even uitrusten.

Scheer de gekleurde schapen, probeer een visje te vangen voor de kat, kweek een aantal groenten en sorteer ze in de kisten en geniet van de het luxe interieur van je basis, inclusief tapijten, aambeeld, oven, drie crafting-tafels en een heleboel deuren en kamers. Je schuilplaats kan perfect worden verdedigd tegen endermannen, zombies en andere vijandige mobs die na het vallen van de avond ronddolen!

De Minecraft 21134 De Waterval Basis set maakt deel uit van het thema Vintage.

LEGO Minecraft 21134 De Waterval Basis kenmerken

  1. Inclusief twee minifiguren. Steve en Alex, plus een enderman, zombie, kat en gekleurd schaap om zelf te bouwen.
  2. De Waterval-basis is inclusief waterval, daktuin, geheime lava-ingang, vier deuren plus een gedetailleerd interieur met een fornuis, twee lijsten, twee kasten, twee bedden, een aambeeld en een “crafting“-gebied met drie crafting-tafels
  3. Maak de Watervalbasis open om het gedetailleerde interieur te zien haal het dak eraf om nog makkelijker overal bij te kunnen.
  4. Schuif het paneel opzij om de geheime lava-ingang te zien!
  5. Scheer de gekleurde schapen, ga vissen, geef de kat te eten en kweek groenten.
  6. Accessoires: hengel, tarwe, suikerriet, vis, pompoen, schaar voor schapen scheren en een schep.

Specificaties

SKU21134
Thema LEGO Vintage
legostenen729
leeftijdVanaf 8 jaar
EAN Code5702015865494

Reviews LEGO set 21134

Eerst bouwen dan spelen
Mijn zoon heeft er verschillende uren aan gezeten om de waterval te bouwen. Normaal is de lego'fun' er dan af, en gaat het netjes in zijn kamer op de kast. Maar met de waterval basis niet. Nog steeds speelt hij er zeer vaak mee. Hij fantaseert dan met zijn popjes en mini doni's een echt minecraft verhaal. Tof om bezig te zien en te horen.
Geplaatst door Inke op 17-01-2018
Eerste Minecraft Set
Ik verzamel al erg lang Lego, en af en toe koop ik een set uit een serie die ik nog niet heb. Zo ook voor deze Minecraft set. Heb het spel ooit eens gespeeld, en wilde dit eens proberen. Ik was positief verrast. Er zitten in deze set erg veel onderdelen waar je alle kanten mee op kan. Sommige sets van bepaalde series zijn redelijk beperkt in wat je met alleen de set nog meer kan maken. Bij deze set was dat niet het geval. Erg leuke bouw ervaring, en de set heeft een hele leuke speelfunctie, namenlijk dat je het gebouw in een paar standen kan zetten, waardoor de deurtjes op een andere manier kunnen werken. Erg leuk!
Geplaatst door Jeroen op 12-01-2018