LEGO Nexo Knights 70315 Clay’s gevechtszwaard

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Nexo Knights 70315 Clay’s gevechtszwaard omschrijving

Klaar voor de strijd? Lanceer de trouwe Claybots op hun Zwaardbreekmotoren en stuur ze achter de slechte As Aanvaller en de listige Scurrie aan. Stuur Clay Moorington het strijdveld in op zijn afkoppelbare Zwaardracer en bestook de vijand met raketten!

Toont Clay zich een waardige LEGO NEXO KNIGHTS ridder die het koninkrijk Knighton kan beschermen? Inclusief 3 schilden met scanfunctie voor NEXO Powers: Backlash Lightning, Phoenix Blaze en Slime Blast.

De Nexo Knights 70315 Clay’s gevechtszwaard set maakt deel uit van het thema Vintage.

LEGO Nexo Knights 70315 Clay’s gevechtszwaard kenmerken

  1. Clay's Donderzwaardwagen inclusief afkoppelbaar Zwaardracervoertuig, 2 Zwaardbreekmotoren en 2 knipraketten.
  2. Druk op de knop aan boord van de Donderzwaardwagen, koppel de 2 Zwaardbreekmotoren los en strijd tegen je vrienden!
  3. Til het voorste zwaard omhoog om de Zwaardracer te lanceren.
  4. Scan de schilden voor elk van deze 3 NEXO Powers (Backlash Lightning, Phoenix Blaze en Slime Blast) en vergroot je krachten in de LEGO NEXO KNIGHTS game!

Specificaties

SKU70315
Thema LEGO Vintage
legostenen367
leeftijdVanaf 8 jaar
EAN Code5702015573764

Reviews LEGO set 70315

Snel en goed
Zoals dat gaat: via, via krijg je een tip over een Lego winkel in Stiens. Stiens? Juist. En dat zou ook nog eens een goede winkel zijn met prima prijzen voor de legosteentjes. Reden om zoonlief mee te nemen op verkenning. Had ik nooit moeten doen. 'Die, die, die en die en die en...' Ik dacht dat ik gek werd. Ik kreeg 'm de winkel bijna niet meer uit. Via de website een bestelling gedaan. Was tocht uiteindelijk het veiligst voor mijn portemonnaie. Snel en zonder schade het pakket gekregen. Conclusie: meer dan tevreden.
Geplaatst door Hayo op 27-09-2016
geweldige scherpe prijs en snelle levering
Goeie scherpe prijs en snelle levering. Fijn dat er gemeld wordt wanneer het geleverd wordt.
Geplaatst door Sandra op 30-05-2016
coole naam
Was een cadeau voor mijn neefje - dit had de nacht ervoor gedroomd over het gevechtszwaard voertuig, komt er smorgens een pakje toe, hij doet de deur open en hij krijgt een doos met het Lego logo erop. Doet de doos open en zijn speelgoed waarvan hij droomt zit erin ... die jongen is super gelukkig en ik ben zijn held ... twee super tevreden mensen
Geplaatst door krist op 06-05-2016
Mooi spul
Mijn zoon was ook hiermee weer erg blij zoals met alles van LEGO
Ook de Peijs was hier het laagst en de snelle levering was ook top
Geplaatst door Hans op 28-03-2016
Zoon is er heel blij mee
Onze zoon had dit speelgoed voor het eerst in het lego clublid gezien en was meteen verkocht aan deze nieuwe serie van lego. Ook dit onderdeel heeft hij weer met veel plezier gebouwd !
Geplaatst door Robert op 08-02-2016
Slim bedacht
het lijkt me een hele coole lego series en ik vindt de ridders en de slechteriken ook erg cool en de kleine slechteriken erg grappig
en de grote magma golem ook heel erg cool en de nieuwe wapens ook erg cool en ik vindt een cool verhaal over ridders en demonen slim bedacht
Geplaatst door Bowen op 30-11-2015