LEGO Ninjago 70589 Rock Roader

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Ninjago 70589 Rock Roader omschrijving

Met zijn machtige terreinbanden en oersterke vering kan dit voertuig zich een weg banen door alle soorten terreinen. Als het basiskamp van het Stenen Leger in zicht komt, open je het vuur met je 6-schots snelvuurwapen en maak je de geschutskoepel van Lil' Nelson los.

Ontwijk de salvo's uit de schijvenschieter van het basiskamp. Activeer de gevaarlijke boor achterop de Rock Roader en pas op voor het element-zwaard en de noppenschiet-kruisboog van de Stenen soldaat. Verplaats de draaiende boor naar de voorkant van de Rock Roader, verpulver het basiskamp en rijd er dan weer vandoor!

De Ninjago 70589 Rock Roader set maakt deel uit van het thema Vintage.

LEGO Ninjago 70589 Rock Roader kenmerken

  1. De set is inclusief Rock Roader voertuig en het Stenen Leger basiskamp.
  2. De Rock Roader heeft een cockpit die open kan met plaats voor Cole RX en Lil' Nelson, 4 rubberen terreinbanden, volledige vering, 6-schots snelvuurwapen, draaiend boorelement en Lil' Nelson's afneembare geschutskoepel met boosters en 4 gouden zwaarden.
  3. Activeer het snelvuurgeschutdoor op de Rock Roader te drukken terwijl hij vooruit rijdt of maak het boorelement vast aan de voorkant en gebruik dezelfde methode om het te laten draaien.
  4. Het basiskamp van het Stenen Leger heeft een uitkijkpost, een schijvenschieter, een vlag en een doorschijnend 'vlam'-element.
  5. Wapens: Elemental Blade van de Stenen zwaardstrijder en de noppenschiet-kruisboog van de Stenen verkenner.
  6. Inclusief 4 minifiguren: Cole RX (met speciale kleding en kap), Lil' Nelson met kap, een Stenen zwaardstrijder en een Stenen verkenner.

Specificaties

SKU70589
Thema LEGO Vintage
legostenen406
leeftijdVanaf 8 jaar
EAN Code5702015643412