LEGO Ninjago 70596 Samurai X Grottenchaos

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Ninjago 70596 Samurai X Grottenchaos omschrijving

Bouw de straaljager op het hi-tech uitvinder lanceerplatform, maar kijk uit: de oude vijanden Pythor, Generaal Kozu, een Stenen Leger strijder en Generaal Cryptor breken in om alle samurai voertuigen te stelen! Ga ten aanval met de Samurai X mecha en zet de indringers vast in de laser-gevangenis. Ga ervandoor op de sterke Samurai X motor of in de machtige straaljager die je hebt gebouwd!

De Ninjago 70596 Samurai X Grottenchaos set maakt deel uit van het thema Vintage.

LEGO Ninjago 70596 Samurai X Grottenchaos kenmerken

  1. De Samurai X grot is inclusief schedelpoort die open kan, uitvinder lanceerplatform met 3 modules om een straaljager te bouwen (plus 2 extra modules als booster voor de Samurai X mecha of het vliegtuig), laser-gevangenis met beweegbare ‘deur' van doorschijnende laserstraal, echt werkende lift voor de minifiguren, beweegbare vloer-functie en een Samurai X motor, parkeerplaats en uitrit.
  2. Inclusief 8 minifiguren: Nya, Lloyd, Jay, Meester Wu, Pythor, Generaal Kozu, Stenen Leger zwaardstrijder en Generaal Cryptor.
  3. Druk op de LEGO knoppen van het uitvinder lanceerplatform en zet de modules aan elkaar om het straalvliegtuig te bouwen.
  4. Samurai X motor met zadel voor een minifiguur, rubberen banden, 2 afneembare gouden zwaarden en gouden ninja-details.
  5. Samurai X mecha met cockpit met plaats voor een minifiguur, verstelbare gewrichten en armen met grote gouden zwaarden.
  6. Wapens: Nya's 2 zilveren katana's, Lloyd's gouden katana en zilveren sai, Jay's 2 gouden katana's, Nya's gouden zwaarden, General Cryptor's Techno-zwaard, Pythor's Slangenstaf, General Kozu's zwaard en 2 extra Samurai X gouden katana's.

Specificaties

SKU70596
Thema LEGO Vintage
legostenen1253
leeftijdVanaf 9 jaar
EAN Code5702015643481