LEGO Ninjago 70607 Achtervolging door de stad

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Ninjago 70607 Achtervolging door de stad omschrijving

Loop van school naar huis over de NINJAGO City straatmarkt met Lloyd Garmadon en Nya. Maar pas op: een schurk uit het haaienleger probeert geld te stelen van Ham, de verkoper bij de eetkraam! Bel de politie met de telefoon van Nya en schakel over op de ninjamodus om de schurk uit het haaienleger een halt toe te roepen. Spring van de kraam af en zet de achtervolging in. Help agent Toque in de tuktuk om de boef in te halen en hem in de boeien te slaan!

Werk samen met Lloyd Garmadon, Nya en agent Toque om te voorkomen dat de schurk uit het haaienleger de verkoper bij de eetkraam overvalt in de NINJAGO achtervolging door de stad-set. Deze spannende set uit DE LEGO NINJAGO FILM bestaat uit een politietuktuk met 3 wielen, een eetkraam met verschillende etenswaren en 2 lantaarnpalen met daartussen een slinger met feestelijke NINJAGO lampjes. De set bevat ook 5 minifiguren met diverse wapens en accessoires voor extra speelmogelijkheden.

De Ninjago 70607 Achtervolging door de stad set maakt deel uit van het thema Vintage.

LEGO Ninjago 70607 Achtervolging door de stad kenmerken

  1. Inclusief 5 minifiguren: Lloyd Garmadon en Nya in schooluniform (nieuw vanaf augustus 2017), agent Toque, een schurk uit het haaienleger en Ham.
  2. De politietuktuk heeft een bestuurdersstoel en achterbank voor minifiguren. De tuktuk heeft 3 wielen en doorzichtig-blauwe en rode elementen die op zwaailichten lijken.
  3. De eetkraam is voorzien van een uithangbord, een rode luifel, borden voor de verkoop van vis en kersen, 2 kratten en een halve ton met verschillende elementen, waaronder 3 kersen, 3 appels en 2 vissen.
  4. Inclusief 2 lantaarnpalen met doorzichtige decoratie-elementen en doorzichtig-rode elementen die op lampen lijken, en een feestelijke slinger van NINJAGO® lantaarns met doorzichtig-rode lamp-elementen.
  5. Wapens: de vishamer van de schurk uit het haaienleger, met een vishandvat.
  6. Accessoire-elementen: Lloyd Garmadons frisdrank, Nya's mobiele telefoon, de handboeien van agent Toque en het geld van Ham.

Specificaties

SKU70607
Thema LEGO Vintage
legostenen233
leeftijdVanaf 7 jaar
EAN Code5702015592444