LEGO Ninjago 70627 Draken Smederij

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Ninjago 70627 Draken Smederij omschrijving

Laat de tweekoppige Fusiedraak met Kai en Nya landen boven de Drakensmederij, red hun ouders uit de greep van de Vermillion en verover het Reversal Tijdzwaard. De Drakensmederij heeft allerlei leuke functies en extra's zoals een verborgen Drakendolk om de draaifunctie van de schoorsteen mee te activeren, een beweegbare smeedhamer en een zithoek

De tweekoppige Fusiedraak is op allerlei manieren beweegbaar en heeft twee zitplaatsen voor minifiguren op zijn rug en een kruisboog waarmee de zelf te bouwen Buffmillion mecha kan worden bestookt. Bij de set horen zes minifiguren met diverse wapens, waarmee intense duels kunnen worden uitgevochten.

De Ninjago 70627 Draken Smederij set maakt deel uit van het thema Vintage.

LEGO Ninjago 70627 Draken Smederij kenmerken

  1. Inclusief zes minifiguren: Nya, Kai, Ray, Maya, Commandant Raggmunk en Slackjaw.
  2. De set bestaat uit het Drakensmederij-gebouw, een Fusiedraak en een Buffmillion mecha om zelf te bouwen.
  3. De Drakensmederij kan worden geopend om het interieur te bekijken. Het model heeft een trap naar de ingang met een verborgen Drakendolk waarmee de draaifunctie van de schoorsteen wordt geactiveerd, een werkgebied met een bewegende hamer en gereedschappen, een zitgedeelte inclusief plant, tafel, twee stoelen, theepot, kop en schotel, een landingsplaats op het dak voor de Fusiedraak, doorschijnende blauwe 'water'- en oranje 'vuur'-elementen en moerasplant-elementen.
  4. Steek de Drakendolk in de steen om de vlammen te laten bewegen en de schoorsteen te laten draaien.
  5. Druk op het handvat van de hamer en laat weer los om gereedschappen te 'smeden'.
  6. De Fusiedraak heeft plaats voor twee minifiguren op de rug, twee koppen met beweegbare kaken, verstelbare hals, vleugels, poten en staart, een grotekruisboog en doorschijnende blauwe en oranje elementen.
  7. De Buffmillion mecha heeft verstelbare ledematen en is bewapend met twee reusachtige Vermillion zwaarden.
  8. De set is inclusief het doorschijnende oranje Reversal Tijdzwaard; Overige wapens: Commandant Raggmunks Vermillion bijl, Slackjaws Vermillion zwaard en Maya's stok.

Specificaties

SKU70627
Thema LEGO Vintage
legostenen1137
leeftijdVanaf 8 jaar
EAN Code5702015865845