LEGO Ninjago 70737 Titanium Mecha Duel

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Ninjago 70737 Titanium Mecha Duel omschrijving

Maak je gereed voor het ultieme Mecha-duel tussen Zane's Titanium Mech en Mech-enstein, de Geest-mecha van Zwaard-meester Bansha!

Plaats Zane in de cockpit en draai de armen, benen en romp van de mecha in allerlei posities. Open het vuur met de noppenschieters en ontwijk de reusachtige zwaarden van de 4-armige Mech-enstein.

Maak er een luchtduel van met de rugzak met raket-booster. Jay en Nya komen Zane te hulp en vuren een grijphaak af waarmee ze proberen de Geest-mecha omver te trekken.

Werp al je coole Ninja-wapens in de strijd om te voorkomen dat Zeismeester Ghoultar de grot van Samurai X binnendringt en het Aero-zwaard verovert! Inclusief 5 minifiguren met diverse wapen- en accessoire-elementen: Zane, Jay, Nya, Zeismeester Ghoultar en Zwaardmeester Bansha. De Ninjago 70737 Titanium Mecha Duel set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

SKU70737
Thema LEGO Vintage
legostenen754
leeftijdVanaf 8 jaar
EAN Code5702015347341

Reviews LEGO set 70737

waar moet je nou kopen?
Zoveel sites, zoveel mogelijkheden tot vergelijken, je ziet vaak door de bomen het bos niet.
Wat wel altijd opvalt is een gunstige prijs. En dat is precies waarom Misterbricks vaak interessant is. En ook de randvoorwaarden als betalingsmogelijkheden, snelheid van leveren en dergelijke kloppen. Ik blijf vergelijken, maar Misterbricks staat wel hoog op mijn lijst.
Geplaatst door Ruud op 23-02-2016