LEGO Ninjago 70747 Rotsblokblaster

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Ninjago 70747 Rotsblokblaster omschrijving

Laat Cole uit zijn gevangenis ontsnappen in de LEGO Ninjago Rotsblokblaster met Ninjago snelvuurwapen met 8 raketten en een intrekbaar handvat.

Cole wordt gevangen gehouden in de grotten van het eiland tijdens het Toernooi der Elementen. Zet hem in de cockpit van de supercoole Rotsblokblaster en laat hem opstijgen en ontsnappen. Cole zal al zijn elementaire krachten nodig hebben om te ontsnappen aan Zugu en Sleven, die zwaar bewapend klaarstaan voor het gevecht. Draai het wiel zodat het superkrachtige, automatische Ninjago boordwapen met 8 raketten tevoorschijn komt en neem de Anacondrai voorpost ermee onder vuur!

Inclusief 3 minifiguren met diverse wapens: Cole, Zugu en Sleven. De Ninjago 70747 Rotsblokblaster set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

SKU70747
Thema LEGO Vintage
legostenen236
leeftijdVanaf 7 jaar
EAN Code5702015347440

Reviews LEGO set 70747

top
heel leerzaam speelgoed ,voor de doelgroep.
heel snel verzonden, en netjes verpakt.
Geplaatst door martin op 05-01-2016
De vlammen waren super
Mijn geschenk was een groot succes. Vooral de 'vlammen' deden het hem. Wat me opviel (en anders was dan in mijn tijd), is dat alle benodigde blokjes altijd duidelijk vermeld werden bij elke stap. Dat maakte het voor jonge kinderen iets gemakkelijker om het bouwproces te volgen en niets te vergeten.
Geplaatst door Wouter op 04-01-2016
Zoals je verwacht!
LEGO besteld , en snel geleverd, zoals je verwacht van een webshop in 1 woord super.
Geplaatst door Vincent op 04-01-2016
duidelijk
mijn zoon is erg blij met zijn nieuwe lego ninjago! Was precies welke hij wilde hebben.. Levering ging snel, ook met de feestdagen! Wij zijn heel tevreden!
Geplaatst door F op 04-01-2016
Leuk cadeau met echte pijltjes
Mijn zoon is helemaal in zijn nopjes met zijn lego ninjago. Zeer uitdagend. Er zitten ook onderdelen van technisch lego bij. Mijn zoon vond het heel stoer dat hij dit al in elkaar kon zetten. En de bijbehorende pijltjes die echt kunnen afschieten maakten het af.
Geplaatst door Margje op 29-12-2015