LEGO Ninjago 70750 Ninja DB X

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Ninjago 70750 Ninja DB X omschrijving

Versla de Anacondrai met de LEGO Ninjago Ninja DB X met verborgen dubbel boordwapen met veerfunctie en afneembare commandocentrale.

Pythor en zijn Anacondrai zijn teruggekeerd naar Ninjago. In hun Ninja DB X gaat het Ninja team er zo snel mogelijk op af om deze gevaarlijke vijand te verslaan! Rijd met dit machtige, 6-wielige voertuig door de dichte jungle en val de slangen aan bij de Anacondrai poort. Koppel de commandocentrale los om de verborgen dubbele boordwapens te onthullen en maak de controlebrug open om naar binnen te kijken

Bereid je voor op het gevecht in de hi-tech commandocentrale en kies je wapens en gereedschappen uit het rek. Lanceer de flyer vanuit Nya's uitkijktoren en vuur de knopschieters af. Ga mee de strijd aan met Kai op zijn coole motor. Versla de Anacondrai strijders om van het eiland te kunnen ontsnappen!

Inclusief 6 minifiguren met wapens en accessoires: Kai, Nya, Garmadon, Pythor, Kapau en Chop'rai. De Ninjago 70750 Ninja DB X set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

SKU70750
Thema LEGO Vintage
legostenen756
leeftijdVanaf 8 jaar
EAN Code5702015347471