LEGO Pirates 70409 Schipbreuk verdediging

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Pirates 70409 Schipbreuk verdediging omschrijving

Beleef spannende avonturen met de LEGO Pirates Schipbreuk verdediging, inclusief piratenschuilplaats, kanon met veermechanisme en 2 minifiguren.

Ahoy daar! De soldaat ontdekt een gestrande piraat op het eiland. De piraat woont in de restanten van zijn gestrande schip en waakt over een kostbare schat. Voer een verrassingsaanval uit! Vuur een aanval af uit je kanon met veermechanisme en schiet de schuilplaats van de piraat aan diggelen.

Herover de schat en zet de piraat achter de tralies waar hij thuishoort! Beleef spannende avonturen met de LEGO Pirates Schipbreuk verdediging inclusief piratenschuilplaats in scheepswrak met verstelbare bakboordzijde voor realistisch kanontreffer-effect.

Combineer deze set met het Schatteneiland voor nog meer avontuur! Inclusief 2 minifiguren met wapens: een soldaat en een piraat. De Pirates 70409 Schipbreuk verdediging set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

SKU70409
Thema LEGO Vintage
legostenen84
leeftijdVanaf 5 jaar
EAN Code5702015366373

Reviews LEGO set 70409

Mijn dochter is gelukkig collectie is compleet
Super leuk speelgoed. Snelle levering. Mijn dochter was heel blij met dit laatste onderdeel van deze serie. Speelt er bijna dagelijks mee.
Geplaatst door Jw op 11-12-2015