LEGO Star Wars 75055 Imperial Star Destroyer

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Star Wars 75055 Imperial Star Destroyer omschrijving

Beleef de onmetelijke kracht van het Keizerrijk!

De Imperial Star Destroyer is het vlaggenschip van de keizerlijke vloot. Draai de hendel aan de achterzijde om de acht gesynchroniseerde kanonnen te richten en open het vuur met het veermechanisme-geschut op de bovenbouw. Haal het dak eraf en je ziet een prachtig gedetailleerd interieur met een Keizer Palpatine hologram (een primeur), draaistoelen voor de bemanning, een wapenrek, een commandobrug, bedieningspanelen en nog veel meer. Speel scènes na met de duistere Sith Lord Darth Vader uit de klassieke Star Wars films. Het grote modelheeft een handgreep waarmee het eenvoudig kan worden verplaatst.

Inclusief 6 minifiguren met diverse wapens: Darth Vader, Imperial officier, 2 Stormtroopers,Imperial bemanningslid, Imperial Navy Trooper plus 2 nieuwe, unieke figuren: Keizer Palpatine Hologram en een Mouse Droid. De Star Wars 75055 Imperial Star Destroyer set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

SKU75055
Thema LEGO Vintage
legostenen1359
leeftijdVanaf 9 jaar
EAN Code5702015123785

Reviews LEGO set 75055

Cooler dan Cool!
Star Wars, overgebracht van vader op zoon. Wat is er meer geweldig dan samen met je kind dit meesterwerk in elkaar zetten. Zoon leert er ontzettend veel van en dan ook nog eens zeer tof om dan mee te spelen! Een kado wat van alle kanten gewaardeerd wordt ;-)
Geplaatst door Mirjam op 12-10-2015
Zalig schip!
Zalig schip, nostalgie alom! Veel bouwplezier, en zotte constructie!
Geplaatst door Simon op 08-10-2015