LEGO Star Wars 75112 General Grievous

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Star Wars 75112 General Grievous omschrijving

Neem het commando over het Droid-leger van de Separatisten met deze superstevige, unieke General Grievous figuur!

Deze fantastische LEGO versie van de gevreesde opperbevelhebber heeft volledig verstelbare ledematen, armen die van 2 naar 4 splitsen en 4 lichtzwaarden om zelf te bouwen.

De flitsend snel bewegende Generaal is klaar voor de strijd! De Star Wars 75112 General Grievous set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

SKU75112
Thema LEGO Vintage
legostenen186
leeftijdVanaf 9 jaar
EAN Code5702015429924

Reviews LEGO set 75112

Fantastisch
Mijn twee zoons (tweeling) van 6 vinden alle starwars figuren geweldig, ze kunnen er uren mee spelen. Mooie details en groot van stuk. Lightsaber gevechten en al schietend worden verhalen ter plekke verzonnen. Imposant om de figuren bij elkaar, in vechthouding, op hun bureau te zien.
Geplaatst door Richard op 18-06-2016
Bijzonder mooi, groots en gedetailleerd
Bijzonder mooi, groots en gedetailleerd
Een indrukwekkende verschijning als hij eenmaal herrezen is.
Is te poseren in vrijwel elke pose, staat heel stabiel op de benen.
Een musthave van de Star Wars fan.

Keurige en snelle levering, ben er helemaal happy mee.
Geplaatst door Ron op 08-02-2016
Een echte aanrader
Ik ben zeer tevreden over het product. Het was erg leuk om het op te bouwen en eenmaal klaar was het een stuk groter dan verwacht. Je kunt het op vele verschillenden manieren neerzetten. Het is een echte aanrader voor iedere LEGO en Star Wars fan!
Geplaatst door Tom op 03-02-2016
Top service, Top product
Naast de prima service, waar gewoon niks op aan te merken was, heeft deze set mij enorm verrast. Ik had namelijk verwacht dat hij een kleine 20cm groot zou zijn en uiteindelijk een soortemet actie-figuur zou worden. Echter was hij veel groter en vetter dan dat ik verwacht had. Hij staat nu midden op mijn bureau en met een grote van zeker 30cm (terwijl Grievous gebogen staat) is het een pronkstuk in mijn veel te grote verzameling. Ik ben er zelfs zo blij mee dat ik waarschijnlijk ook nog andere figuren ga halen.
Bedankt Misterbricks en natuurlijk ook bedankt Lego!
Geplaatst door Geert op 01-02-2016
Meest complexe van de serie
General Grivious is de grootste van de serie en de meest uitgebreide. Zelf vindt ik deze ook het mooist. Doordat hij dus ook wat meer stukjes heeft is hij ook de duurste van de serie.
Geplaatst door Dieudon op 19-10-2015
Wow die is echt groot en gaaf
Al maanden naar uitgekeken! Elke dag internet afgestruind. Mr bricks was de eerste en de goedkoopste! Mooie uitvoering. Mijn zoontje was totaal verrast, ik stiekem ook! Ook groot, de prijs meer dan waard may the force be with you!
Geplaatst door Rpw op 18-09-2015