LEGO Star Wars 75157 Captain Rex’s AT-TE

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Star Wars 75157 Captain Rex’s AT-TE omschrijving

Strijd met kapitein Rex tegen de keizerlijk Inquisiteur Fifth Brother en zijn Stormtrooper handlanger en zorg dat ze de ingrijpend verbouwde AT-TE walker niet in hun macht kunnen krijgen.

Bekend uit de tv-tekenfilmserie Star Wars Rebels: deze mobiele woonplaats van Rex en zijn clone bondgenoten, Commander Gregor en Commander Wolffe, is uitgerust met kranen, ladders, pantserplaten, boordkanon met veermechanisme op de top en een achterklep aan de bovenkant plus een achterdeur die open kunnen.

De Star Wars 75157 Captain Rex’s AT-TE set maakt deel uit van het thema Vintage.

LEGO Star Wars 75157 Captain Rex’s AT-TE kenmerken

  1. Inclusief 5 minifiguren: Captain Rex, Commander Gregor, Commander Wolffe, keizerlijke Inquisiteur en een Stormtrooper.
  2. Inclusief draaibaar boordkanon met veermechanisme en extra munitie, 2 kranen, 4 ladders, beweegbare poten, cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur, achterklep aan de bovenkant plus een achterdeur die open kunnen met 3 klonen en een ingebouwd handvat.
  3. Draai het boordgeschut op de top van de walker rond en jaag Fifth Brother en de Stormtrooper op de vlucht met een paar voltreffers!
  4. Laat de achterklep omlaag zakken om naar binnen te kijken
  5. Wapens: 2 blasters, 2 blaster-geweren en Fifth Brother's Lichtzwaard.

Specificaties

SKU75157
Thema LEGO Vintage
legostenen972
leeftijdVanaf 9 jaar
EAN Code5702015593922