LEGO Star Wars 9516 Jabba’s Palace

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Star Wars 9516 Jabba’s Palace omschrijving

In Jabba's Palace op de planeet Tatooine heeft Princess Leia zich vermomd als Boushh. Ze probeert Chewbacca en de in carboniet ingevroren Han Solo te redden. Komt de prinses onopgemerkt voorbij de raketten op het dak, de blasters en de bewakingsapparatuur? Of lukt het Jabba en zijn handlangers om de prinses te arresteren en gevangen te zetten onder de troon van Jabba?

Bij de set horen 9 minifiguren: Jabba, Salacious Crumb, Bib Fortuna, Gamorrean Guard, Oola, Han Solo, Princess Leia in Boushh vermomming, Chewbacca en B'omarr Monk.Met wegschuifbare troon met valluik, verborgen schat, ingang met kanonnen, raketten op beweegbaar dak en wachttoren.Inclusief zeldzame Han Solo in carboniet minifig en natuurlijk Jabba de Hutt.

Jabba's Palace is meer dan 25 cm hoog, 29 cm breed en 19 cm diep. De Star Wars 9516 Jabba’s Palace set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

SKU9516
Thema LEGO Vintage
legostenen717
leeftijdVanaf 9 jaar
EAN Code5702014841055

Reviews LEGO set 9516

Aan te raden set.
Wat een fijne doos. Mijn zoon van zeven had er lang voor gespaard omdat deze gecombineerd kan worden met de Rancor-set die hij al eerder bij elkaar gespaard had. Ik vond 150,- veel voor een doos lego en was gezien het feit dat m'n zoon vaak snel bouwt bang dat het veel voor weinig zou zijn. Hij is echter echt alles bij elkaar een uur of 8 aan het bouwen geweest verspreid over een week tijd. Nog nooit iemand zo blij gezien met een werkend valluik. Het resultaat pronkt nu boven op de kerker met de Rancor op onze vensterbank. Absoluut een aan te raden set!
Geplaatst door Joe op 14-12-2015