LEGO Technic 42030 Op Afstand Bedienbare Volvo L350F Wiellader

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Technic 42030 Op Afstand Bedienbare Volvo L350F Wiellader omschrijving

Durf jij de uitdaging aan om deze stoere Volvo Wiellader van LEGO Technic helemaal zelf te bouwen? Dit schitterende model van de Volvo L350F, ontwikkeld in samenwerking met Volvo Construction Equipment, heeft vrijwel alle functies van het origineel. Activeer de LEGO power functies motor en het scharnierende servo-stuurmechanisme.

Zie de zuigers bewegen en de ventilator draaien in de 6-cilinder motor, terwijl je de wiellader in de juiste positie brengt. Laat de arm omhoog komen en kantel de enorme kiepbak. Voor nog meer uitdaging kun je dit model ombouwen tot een oersterk Volvo A25F transportvoertuig! De Technic 42030 Op Afstand Bedienbare Volvo L350F Wiellader set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

SKU42030
Thema LEGO Vintage
legostenen1636
leeftijdVanaf 11 jaar
EAN Code5702015122580

Reviews LEGO set 42030

ideaal begin van de kerstvakantie
Mijn vrouw en ik, we hadden hem van de zomer al in een etalage zien staan, indrukwekkend wat een kanjer.
Toen besloten we om deze aan te schaffen als een begin van onze kerstvakantie. Het was geweldig leuk en ontspannend om hem samen te maken en werkelijk een goed begin van de feestdagen. In werkelijkheid, nu hij af is, is hij nog indrukwekkender.
Geplaatst door J W op 29-12-2017
PRAGTIG WORD AANBEVOLEN
KLEINZOON VAN NEGEN JAAR ZEER TEVREDEN ZELF IN ELKAAR GEZET
Geplaatst door gino op 10-12-2017
Zeer tevreden
Ik ben zeer tevreden over de manier waarop mijn bestelling is verwerkt, snelle levering , keurig verpakt, alles tiptop in orde.Ik zal Mister Bricks zeker aanbevelen aan anderen.
Geplaatst door Rob op 19-11-2017
Top
Zeer snelle levering, betrouwbaar en keurige afhandeling.
Alleen maar positief!
Geplaatst door Els op 14-11-2017
VOLVO L350F WIELLADER
Tijdje terug deze beauty gekocht, persoonlijk opgehaald bij mister bricks.
Leuke winkel en vriendelijk personeel.

Mijn interesse werd meteen gewekt door het aantal electronica dat dit pakket heeft.
Zowat elk onderdeeltje van dit monster is te besturen met een afstandsbediening.

Hij zit goed in elkaar (als je hem gebouwd hebt) en zorgt voor uren bouwplezier.
Een topper van een product.
Geplaatst door Mark van der Wal op 27-10-2017
Super
Na het ontvangen van deze mooie doos LEGO konden wij onze vader enorm gelukkig maken, Het liefst is hij de hele dag bezig met het bouwen van nieuwe mooie grote apparaten technisch LEGO, waar de kleinkinderen ook weer van kunnen genieten.

Deze doos was nergens meer te verkrijgen, dus wel wat duurder op jullie site maar dat is het zeker waard. Mijn vader kan nu beginnen aan zijn nieuwe project!
Geplaatst door Karen op 07-09-2017
Magnifiek!
Dit is waarlijk een prachtige set. Met 3 'gewone' motoren voor de rijd- en voorladerfuncties en een servo motor voor de besturing (allen werken met de afstandsbediening) is hij echt compleet te noemen. Mijn kinderen hebben hiermee al heel wat speeltjes van de hond terug in de mand gekiept.

De bouw instructie is prima geschreven; zoals met elke set is ook deze goed in elkaar te zetten als je de beschrijving nauwkeurig volgt. Een absolute aanrader!
Geplaatst door P op 28-08-2017

Toon alle 16 reviews

Top
Gekozen voor mister bricks omdat deze de volgende dag nog leverde. Dit leverde mij niet alleen een verjaardagscadeau, maar ook een enorm blije echtgenoot tot in zijn nopjes.
Geplaatst door Maria op 18-08-2017
Verslaafd aan Lego
Als je snel en confortabel Lego artikelen wilt bouwen is Mr Bricks een voor de hand liggende keus!
Snel en tot in detail verzorgd!
Een 10*

Geplaatst door tom op 14-07-2017
toppie
ERg interessant en leuk project ook ombouw mogelijkheid erg leuk om te doen.
Meer van deze bouwdozen zijn interessant om te doen
Geplaatst door J.H. op 29-05-2017
Maakt beloften waar
Super snelle levering en geen enkele negatieve ervaring te melden
Geplaatst door Ruurd op 03-04-2017
Lego Technic 42030 op afstand bedienbare Volvo L350F
Ik heb ondertussen deze Bulldozer zonder al te veel moeite in mekaar kunnen zetten en deze mastodont rijdt en schept perfect. Als ik al een minpuntje mag opmerken dan betreft het de vermelding dat je met deze bouwdoos twee modellen kan bouwen. Na wat zoekwerk via het internet ben ik uitgekomen bij een vrachtwagen met automatische kipbak als alternatief. Helaas is er in het instructieboek hiervan geen melding gemaakt en het zou handig geweest zijn mocht er nog een tweede instructieboek zijn bijgevoegd voor het alternatief. Ongetwijfeld zal ik de bouwplannen nog wel ergens kunnen downloaden maar een boek vind ik toch wel handiger om mee te werken, al was het maar omdat je dan ook werkelijk ziet aan de dikte van het aantal pagina's hoe het werk opschiet.
Hoe dan ook een sterke aanrader en een extra setje voor bijkomende verlichting kan de pret alleen maar groter maken.
Geplaatst door Eddy op 28-03-2017
Een aanrader
Het pakket had ik snel en in goede orde ontvangen. Ook het model stelt niet teleur. Vele uren bouwplezier met als resultaat een mooie blikvanger. Alleen de motor is wat aan de zwakke kant. Op een vlakke ondergrond werkt alles, maar over een drempel rijden lukte niet. Voor mij geen bezwaar. Hij staat mooi op de kast.
Geplaatst door Erik op 05-02-2017
Mooi pakket met een groots resultaat
Dit is echt een mooi pakket. Zo heb je eerst uren lang plezier van het bouwen en heb je zelf alle techniek in handen welke in deze Volvo schuilt. De differentiëlen, assen, de 6 cilinder motor in lijn, de motoren en overbrenging komen allemaal voorbij. Je krijgt een goed inzicht in de werking van dit pakket, maar je begrijpt ook beter hoe de echte Volvo graver in elkaar zit.

Je bent al snel een dag aan het bouwen en het resultaat mag er zijn! Als de Volvo klaar is is er nog genoeg plezier aan te beleven. De kinderen zijn er dol op en daarnaast is het handig om de rest van de Lego weer op te bergen. ; )

Een van de mooiste pakketen. Zeker een aanrader.
Geplaatst door Jort op 29-04-2016
Imposant
De Volvo L350F Wiellader is het tweede LEGO-Technic object dat ik heb gebouwd.
Noemde ik mijn vorige object (de mobiele kraan ) letterlijk en figuurlijk een hoogstandje, na ontvangst van het pakket - weer keurig op tijd verzonden door Mister Bricks - “knalt” de Volvo L350F wiellader bijna uit de doos. Ik hoor zachtjes roepen: “bouw mij, bouw mij”. Maar dat zal wel in mijn eigen hoofd zitten. Ik kan namelijk bijna niet wachten om aan de slag te gaan. Dus, doos voorzichtig open en de inhoud gesorteerd in verschillende compartimenten. Dat kost wel even tijd maar verdient zich terug bij bouwen.

Dan kan het bouwen beginnen. Ook nu door de modulaire opbouw levert het bouwen nagenoeg geen problemen op. Een kwestie van goed en zorgvuldig de bouwhandleiding volgen. De start begint met het gedeeltelijk bouwen van de achtertrein, vervolgens gedeeltelijk de voortrein en die beiden worden aan elkaar gekoppeld. De achtertrein wordt nu verder opgebouwd inclusief het plaatsen van de motor voor de aandrijving van de wielen. Als tweede wordt de motor voor de besturing (links/rechts) geplaatst. De aandrijving, plaatsing van de ontvangers voor de besturing en de zitplaats voor de machinist worden zichtbaar. Als laatste wordt de motor voor de aandrijving van de arm en laadbak geïnstalleerd en alle elektrische componenten worden met elkaar verbonden. Dan nog de hydraulische armen bevestigen en het nog steeds open chassis is dan wel klaar. Dan begint het verder uiterlijke opbouwen van het voertuig.

Ik ben natuurlijk al wel een flink aantal uren aan het bouwen geweest en moet me echt beheersen om het bouwwerk zo af en toe aan de kant te zetten. Een mens moet immers ook een keer slapen en in mijn geval mag ik ook nog werken. Maar ik zie steeds meer de uiteindelijke vorm van deze geweldige machine ontstaan. Het is ook nu fascinerend om vast te stellen dat de constructeurs van dit model alles uit de kast hebben gehaald qua design, vernuft in samenstelling en robuustheid.

Het eindresultaat mag er zijn. Een imposante machine die de toets der kritiek met het echte voorbeeld glansrijk doorstaat. En laat ik niet vergeten te vermelden dat alle functies: rijden, sturen, de kraanarm en de laadbak via de afstandsbesturing prima functioneren. Na enig oefenen kun je alle functies zelfs gelijktijdig bedienen. Je waant je een echte machinist: Imposant!

Daan

Geplaatst door Daan op 21-02-2016
super fijne winkel
prima snelle levering
Geplaatst door Roy op 06-11-2015