LEGO Technic 42040 Brandblus Vliegtuig

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Technic 42040 Brandblus Vliegtuig omschrijving

Stijg op voor nieuwe brandbestrijdingsacties in dit indrukwekkende 2-in-1 LEGO Technic Brandblus Vliegtuig!

Het fantastische model zit boordevol levensechte details en functies zoals een gedetailleerde 2-cilinder motor, via een joystick bediende hoogte- en rolroeren en grote drijvers. Als de 3-bladige propeller draait bewegen de zuigers in de motor op en neer!

Manoeuvreer het prachtige vliegtuig in de startpositie, scheer over het water en stijg op. Als het vliegtuig bij de brand is aangekomen activeer je de coole afwerpfunctie voor de water-blokjes om de brand te blussen. Alles is net als in het echt! Met een karakteristiek rood-wit kleurenschema en allerlei coole stickers.

Als de branden zijn geblust kun je het Brandblus Vliegtuig ombouwen tot een supersnelle straaljager. De Technic 42040 Brandblus Vliegtuig set maakt deel uit van het thema Vintage.

Specificaties

SKU42040
Thema LEGO Vintage
legostenen578
leeftijdVanaf 9 jaar
EAN Code5702015349772

Reviews LEGO set 42040

Mooie set, waar voor je geld!
Deze set voor Sinterklaas gekocht voor mijn pleegbroertje. Nou vind ik dit zelf een van de mooiste sets. Dit omdat je eigenlijk 2 modellen voor de prijs van 1 krijgt en ook nog echt veel Lego krijgt voor je geld. 578 stukjes, en dat voor een prijs van nog geen 50,-- EUR dan kom je uit op 0.086 cent per stukje.

Het model zelf heeft ook leuke eigenschappen, zo draait de propeller als je rijdt. Kun je de vleugels besturen en kun je ook blokjes water droppen door een vernuftig hendeltje.

Mijn pleegbroertje heeft er in ieder geval veel plezier aan beleefd om deze te bouwen, en ik stiekem ook.

Dikke aanrader.
Geplaatst door Dylan op 13-12-2016
Boven verwachting
Zoon van 10 moest echt even puzzelen om dit vliegtuig in elkaar te zetten. Heel leuk dat flaps en staart bewegen. Nu op naar de tweede variant !
Geplaatst door Hayo op 06-10-2016
LEGO blijft van alle leeftijden!
Het enthousiasme waarmee je als jonge ouder je kind hielp met zijn eerste lego auto, huisje of vliegtuig is weer helemaal terug! Met het maken van dit nieuwste brandblus vliegtuig met je kleinkind word je als grootouder weer helemaal jong! Lego blijft van alle tijden en leeftijden. Geweldig!
Geplaatst door Nelly Massuger op 22-09-2016
Super bouwpakket
Wederom een fantastisch pakket om te bouwen ... Op naar de volgende.
Geplaatst door Cock op 05-09-2016
Top site voor lego fans
Tijdige en juiste levering, duidelijke website en via de mail wordt je goed op de hoogte gehouden!!
Geplaatst door J op 20-01-2016
tevrede
Tja zwarte piet is tevrede! Helaas heeft onze zoon het nog niet gezien maar naar alle waarschijnlijkheid vind hij het 5 december ook GEWELDIG.. levering volgens afspraak
Geplaatst door Sandra op 04-11-2015
Super gaaf vliegtuig.
Hebben dit aan onze zoon gegeven toen hij 8 jaar werd. Hij was er super blij mee. Het is ook echt een heel mooi vliegtuig. Bestellen dus..
Geplaatst door Denise op 03-09-2015