LEGO Technic 42049 Mijnbouwgraafmachine

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Technic 42049 Mijnbouwgraafmachine omschrijving

Voor het zware werk op en onder de grond is er dit stoere 2-in-1-voertuig met klassiek zwart-wit kleurenschema, gedetailleerde motor met bewegende zuigers en draaiende ventilator en grote wielen met enorme terreinbanden.

Bestuur de machine uiterst precies met het stuurmechanisme en gebruik de beweegbare grijper om zware vracht op te tillen en in te laden. Als het tilwerk erop zit, kun je de machine ombouwen tot een indrukwekkende mijnboormachine! De interactieve, digitale 3D LEGO Building Instructions app is online verkrijgbaar, met instructies voor beide modellen.

De Technic 42049 Mijnbouwgraafmachine set maakt deel uit van het thema Vintage.

LEGO Technic 42049 Mijnbouwgraafmachine kenmerken

  1. Met grijper die echt werkt, scharnierend stuurmechanisme, gedetailleerde motor met bewegende zuigers en draaiende ventilator, grote wielen met enorme banden en een gedetailleerde stuurcabine met oranje zwaailicht
  2. Pak de rode ton op met de grijper en laad hem in
  3. De interactieve, digitale 3D LEGO Building Instructions app is online verkrijgbaar, met instructies voor zowel het A- als B-model
  4. 2-in-1-model: kan worden omgebouwd tot een mijnboormachine

Specificaties

SKU42049
Thema LEGO Vintage
legostenen476
leeftijdVanaf 9 jaar
EAN Code5702015591973

Reviews LEGO set 42049

Super!
Onze zoon van 7 jaar heeft deze gekregen van de sint. Hij vond deze toch wel wat lastig,maar vooral erg leuk om te bouwen. En wat was hij trots toen deze klaar was! Zowel heel leuk,als heel leerzaam!!
Geplaatst door Eva op 13-12-2016
mogelijk aandachtspuntje voor de ontwikkelaars van LEGO TECHNIC
Ik ben dik tevreden met de LEGO TECHNIK mijnbouwgraafmachine,.

Wat ik nog veel leuker zou vinden als er in de LEGO TECHNIK modellen meer rekening gehouden zou worden voor de inbouw van een motortje.
Geplaatst door MWJ op 24-10-2016
Een goed begin
Een prima instapset als je de technic in wilt. Een sortering van allerlei elementen. Het is een redelijk ingewikkelde constructie, maar met de bouwbeschrijving is dat natuurlijk geen probleem. De grote verrassing in deze set is de grote draaischijf. Velen zullen de grote wielen ook erg kunnen waarderen. Persoonlijk vond ik de rode en gele assen erg leuk.
Geplaatst door Henk op 15-04-2016
helemaal goed !!
Prima model ! zit goed in elkaar , mooi die grote banden ! gr THomas
Geplaatst door THomas op 23-02-2016