LEGO Technic 42050 Dragracer

  • Beschikbaarheid: Niet meer leverbaar

LEGO Technic 42050 Dragracer omschrijving

Start de motor van deze originele 2-in-1 dragracer replica met zijn karakteristieke “muscle car” uitstraling en allerlei levensechte details zoals een enorme V8 motor met bewegende zuigers, werkende besturing, reusachtige achterbanden, grote uitlaat en een enorme achterspoiler.

Til de carrosserie omhoog om het chassis, de uitlaat en de echt werkende transmissie te bekijken. Het model kan worden uitgebreid met Power functies voor "steigerende" acceleratie en het heeft een schitterend felblauw en zwart kleurenschema en coole vlammenstickers. Bouw hem om tot een supercharger dragster!

De Technic 42050 Dragracer set maakt deel uit van het thema Vintage.

LEGO Technic 42050 Dragracer kenmerken

  1. Inclusief grote, gedetailleerde V8 motor met bewegende zuigers, werkende besturing, grote achterbanden en enorme achterspoiler en uitlaatpijpen.
  2. Til de carrosserie omhoog om het chassis, de uitlaten en de echt werkende transmissie te bekijken.
  3. Activeer de "wheelie"-functie voor acceleratie op de achterwielen!
  4. 2-in-1 model: kan worden omgebouwd tot een supercharger dragster.

Specificaties

SKU42050
Thema LEGO Vintage
legostenen647
leeftijdVanaf 10 jaar
EAN Code5702015591980

Reviews LEGO set 42050

Stoere auto!
Onze zoon van bijna 7 jaar heeft deze auto cadeau gekregen van de 'kerstman'.
Met wat hulp is het hem gelukt om de auto helemaal zelf te bouwen. Het bouwen geeft een kind meteen een idee van hoe een motor en besturing van een auto nu precies werken.
Het is een mooie grote auto maar wel wat fragiel doordat de carrosserie omhoog getild kan worden. Voorzichtig mee omgaan dus!
In de omschrijving staat dat de auto inclusief een V8 motor is, dit klopt. Maar met deze motor kan de auto niet vanzelf rijden! Wel echt werkende zuigers, mooi gedaan door Lego.
Wil je dat de auto zelf rijdt, dan moet er een aparte motorset bij besteld worden. Je hebt dan ook meteen verlichting op de auto.
Het andere model moet nog een keer gebouwd worden maar voorlopig nog veel plezier van dit model!

Geplaatst door Marcel op 12-01-2017
Heel mooi model
Onze zoon is 9 jaar maar kan prima overweg met de duidelijke bouwinstructies. Het model is echt heel mooi. Je kunt met het model spelen maar dit model komt meer tot zijn recht op een mooie plek in een kamer of slaapkamer.

mbt tot de levering door Mrbricks een 10. Wij zijn regelmatig laat met bestellen. Ondanks dat onze bestelling vlak voor Sinterklaas is geplaatst ontvingen ( net als voorgaande jaren ) wij het pakket volledig en op tijd.
Geplaatst door Vincent op 19-12-2016
perfect
een heel blij kind en ik was blij met de perfecte levering. Snel en ook de prijs van het artikel is prima. Toch voordeliger dan bij een ander dus helemaal goed.
Geplaatst door Ria op 21-11-2016
Heel snel een klein kind(2)
Heb deze voor mezelf besteld besteld, om met m'n vriendin te gaan Lego'en.
De bestelling was binnen 24 uur binnen.
Dus we voelden ons al heel snel als 2 kleine kinderen!

Bedankt en tot de volgende keer!!
Geplaatst door Gregory op 13-05-2016