Het nieuwste thema van LEGO : Angry Birds!

Beleef de leukste avonturen met LEGO Angry Birds, het nieuwste thema van LEGO. Net als in de game en de film -die later dit jaar in de bioscoop uitkomt- vind je in de sets uit dit thema al je favoriete karakters terug. De strijd om de gestolen eieren begint!

Zit koning Pig straks aan zijn favoriete ontbijt, of lukt het je met de Angry Birds de gestolen eieren op tijd terug te krijgen? De varkens zullen ze niet gemakkelijk opgeven!

Fantastische modellen met heel veel grappige functies op te bouwen, te verkennen en mee te spelen; Help jij de Angry Birds om te winnen van de varkens?

Er zijn maar liefst 6 splinternieuwe sets in dit thema, waaronder het Kasteel van Koning Pig, de grootste set uit het thema met superveel mogelijkheden en grappige details. Of laat de Angry Birds landen op het bijzondere Piggy Piratenschip en zoek aan boord naar de eieren die de varkens hebben gestolen. In het Pig City Sloopfeest jaag je op de varkens, maar moet je goed oppassen voor het tokkelbaan-varken in zijn paraplu!

LEGO Angry Birds sets