LEGO 10252 Volkswagen Kever: icoon uit de jaren '60

Een van de meest iconische auto's uit de jaren '60 wordt binnenkort uitgebracht in LEGO: de azuurblauwe LEGO 10252 Volkswagen Kever! Zet koers naar het strand met de Volkswagen Beetle!

Vier de iconische Volkswagen Kever met deze geweldige LEGO Creator Expert reproductie. Dit gedetailleerde model bestaat uit een aantal speciale functies en elementen om de onderscheidende kenmerken van de VW Kever weer te geven, waaronder een azuurblauwe kleurenschema, gebogen spatborden, vlakke voorruit, VW-logo, en een authentieke 4-cilinder luchtgekoelde motor en brandstof tank.

Het toegankelijke interieur is voorzien van beige-kleurige, naar voren kantelbare stoelen, dashboard en het stuurwiel, en op het dak gemonteerde surfplank en een koelbox. Dit model is ontworpen om een ​​uitdagende ervaring te bieden met een vleugje nostalgie! Met deze set komt LEGO met een waardige partner voor de al even bekende Volkswagen T1 Camper.

LEGO 10252 Volkswagen Beetle

Naar verwachting is deze set in de herfst leverbaar. Bekijk hieronder alvast de ontwerpersvideo van deze nostalgische LEGO Creator Expert set: