Reviews

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten of zelf een review schrijven?
Kiyoh Klantbeoordelingen verzamelt voor MisterBricks onafhankelijke reviews van klanten.

We zijn bijzonder trots op onze goede beoordeling en willen daarom al onze klanten hartelijk bedanken voor het plaatsen van alle leuke reviews!

Misterbricks Totaalscore:

Waardering op basis van 2340 beoordelingen

9.4

T. uit Herkenbosch

  • Prima service
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-04-2020

Michael uit Sint-Niklaas

  • Snel verzonden, snel geleverd. Geen problemen
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-03-2020

Angie uit Wevelgem

  • Gebruiksvriendelijke website. Duidelijke afspraken over de levering. Goede verpakking.
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-03-2020

Henk Ludemann uit Oosterhout

  • Alles heel erg goed
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-03-2020

Bart uit Bree

  • Alles zoals je het tegenwoordig zou verwachten! Eerst klas!
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-03-2020

Koen Smolders uit Herentals

  • Snel,goede prijs
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-03-2020

Jannie uit Rotterdam

  • Ruime keuze, prima prijs, snelle levering.
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-03-2020

Joep uit Haren

  • Product, service allemaal goed!
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-03-2020

Jaspar uit Castricum

  • Snel en netjes!
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-03-2020

Rens uit Rotterdam

  • Voor het eerst besteld bij MisterBricks en zeer tevreden! Goede prijs, mooie site en snelle levering.
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-03-2020

Tom uit ZELLIK

  • Zoals beloofd op de site, werd mijn bestelling op tijd en goed verpakt geleverd. Ik heb al regelmatig bestellingen geplaatst omwille van goede prijzen en leveringen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-03-2020

Henk uit Nieuwrode

  • Donderdag besteld, vrijdag geleverd, precies zoals beloofd. Een aanrader!
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-03-2020

Gerrie uit claessens

  • goed
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-03-2020

Sonia uit Putte

  • Goed
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-03-2020

Glenn uit Dedemsvaart

  • Makkelijke en snelle website doorverwijzing.
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-03-2020

Annejet uit Utrecht

  • Super makkelijke site om doorheen te zoeken naar jouw gewenste Lego pakket. Ook nog eens de voordeligste! Binnen een dag bezorgd en (vind ik persoonlijk heel fijn) geen onnodig plastic in de verpakking voor verzenden. Top bedrijf!
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-03-2020

Peter uit Den Haag

  • Super, zeker voor herhaling vatbaar.
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-03-2020

Collin uit Zevenbergen

  • Mijn bestelling was de volgende dag al binnen!!! Zeer goed! 👍
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-03-2020

Stefano Jonkers uit Noordwijkerhout

  • snelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-03-2020

Tom uit Maastricht

  • De levering was heel snel en de doos heel netjes verpakt. De site is duidelijk en de communicatie ook.
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-03-2020

Rudi uit Aalst

  • Super service en levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-03-2020

sjoerd uit Nieuwegein

  • Ik heb deze achtbaan met plezier lopen te bouwen, het was echt super snel bezorgd en heeft me veel uren bouwen opgeleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 28-03-2020

Riccardo uit Nieuwegein

  • Vrijdagavond rond 21:00 besteld en zaterdag rond een uur of 12:00 had ik mijn pakketje binnen en kon ik beginnen met bouwen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 28-03-2020

Niels uit Roelofarendsveen

  • De set (lego millenium falcon) was €150,- goedkoper dan waar dan ook op internet. Ik kreeg de set op de afgesproken tijd. Verder werd alles super duidelijk via de mail gestuurd over hoe en wanneer mijn pakket zou worden geleverd. Ik ben een zeer tevreden klant!!!
  • Aanbevolen? Ja
  • 28-03-2020

Arjan uit Beek

  • In deze tijd van Corona is mijn bestelling de volgende geleverd, heel fijn!
  • Aanbevolen? Ja
  • 28-03-2020

Robin Ouvrein uit Roeselare

  • Mooie prijzen en snelle levering! Meer moet een Lego-liefhebber niet hebben. Ik bestel er zeker nog!
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-03-2020

Eefje uit Hengelo

  • Zeer tevreden over de levering. er ontbraken 3 onderdelen maar die zijn door Lego zelf opgestuurd. Erg blij met mijn bestelling
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-03-2020

Lennert uit Gent

  • Aantrekkelijke site, mooie prijzen, vlotte en snelle service
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-03-2020

Lies uit Stein lb

  • Volgens afspraak geleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-03-2020

Aron uit Waalwijk

  • Snelle levering. Telefonisch goed bereikbaar, bellen zelfs terug als je buiten openingstijden hebt gebeld.
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-03-2020

Jeannette uit den haag

  • alles top
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-03-2020

els defrancq uit Roeselare

  • Snelle service en laagste prijs
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-03-2020

Thijs uit Leeuwarden

  • .
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-03-2020

David uit hemels

  • Zelfs tijdens de corona crisis is mijn pakketje snel geleverd. Er zat een kaart bij die mij bedankten met een nummer dat ik kon bellen of appen als ik vragen had. Erg goed!
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-03-2020

valentijn uit Den Haag

  • Nadat mijn order bij Lego zelf gecanceld werd ben ik bij jullie site terecht gekomen. De bestelling was voordeliger en sneller in huis dan was aangeboden vanuit Lego. Top ervaring en inmiddels helaas al klaar met bouwen. Ben nu al aan het kijken wat de volgende wordt als de portemonnee dat toelaat!
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-03-2020

Harke uit Kollumerzwaag

  • Mailtje gekregen (weer op voorraad) Besteld, en volgende dag in huis! Wat wil men nog meer! Wel eens geweest in stiens, vriendelijke mensen en behulpzaam.
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-03-2020

Hendrina uit zaandam

  • gweldig allesheel
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-03-2020

Benny uit Bocholt

  • Besteld, betaald en snel geleverd, wat wil je nog meer in deze tijden :) tophandelaar!
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-03-2020

Marjolein uit Baexem

  • Duidelijke site! Snelle levering! Voordelige prijzen! Zeer tevreden!
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-03-2020

kurt uit Julia

  • Overzichtelijke site, makkelijk te bestellen en rap geleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-03-2020

Danny uit Belgie

  • Zeer snelle levering, goeie service, zoals steeds alles in orde
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-03-2020

Mariska Bosklopper uit Den Haag

  • Het was prima. Mijn lego werd zeer snel en netjes geleverd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-03-2020

Yorick Zelessen uit Elburg

  • Goed
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-03-2020

Joke uit Doesburg

  • Lekker snel.
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-03-2020

Charlotte uit Utrecht

  • Op zondag besteld, op dinsdag keurig in huis! Fijne service!
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-03-2020

Tim uit Zonhoven

  • De bestellingverloopt vlot en duidelijk. Prima verpakt.
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-03-2020

Alexander uit België

  • Ik wilde vrijdagnamiddag Lego bestellen om zaterdag in huis te hebben. Door de corona-crisis besloot ik eerst telefonisch contact te nemen om zeker te zijn van de leveringstermijn. De medewerker vertelde me heel eerlijk dat de kans groot was dat ik mijn pakje op zaterdag zou hebben, maar dat er ook een mogelijkheid was dat het pas op maandag zou toekomen. Ik besloot het er toch op te wagen en kreeg mijn pakje netjes toe op zaterdag. Alles perfect dus!
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-03-2020

Maco uit Den Haag

  • Was een goeie service maar wel een beetje duur zag ergens anders voor goedkoper dus dat is wel jammer.
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-03-2020

Wouter uit Voorschoten

  • Hetgene dat ik heb besteld was de volgende dag geleverd. Ook was dit erg goed verpakt in een stevige doos.
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-03-2020

Martijn uit Ommen

  • Veel aanbod en snelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-03-2020
Index
Toon per pagina
© 2012-2020 MisterBricks VOF - LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, the HIDDEN SIDE logo, MINDSTORMS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2020 the LEGO Group.