Reviews

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten of zelf een review schrijven?
Kiyoh Klantbeoordelingen verzamelt voor MisterBricks onafhankelijke reviews van klanten.

We zijn bijzonder trots op onze goede beoordeling en willen daarom al onze klanten hartelijk bedanken voor het plaatsen van alle leuke reviews!

Misterbricks Totaalscore:

Waardering op basis van 2141 beoordelingen

9.4

Rita uit Sneek

  • Na de bestelling had ik het pakket binnen 24 uur in huis. Super verpakking:
  • Aanbevolen? Ja
  • 14-12-2019

Ilse uit Amersfoort

  • Geweldig
  • Aanbevolen? Ja
  • 13-12-2019

Dave uit Echt

  • Mooie doos, snel geleverd. Exact als gehoopt :)
  • Aanbevolen? Ja
  • 13-12-2019

Elma uit Zuidermeer

  • Prima
  • Aanbevolen? Ja
  • 13-12-2019

Sven uit Westland

  • Topservice! Snelle levering, goed verpakt en met attent bedankt-briefje..
  • Aanbevolen? Ja
  • 13-12-2019

Chris uit Tegelen

  • Goede en snelle levering , zeer tevreden. Ook de volgende bestelling plaats ik dus bij mister bricks
  • Aanbevolen? Ja
  • 12-12-2019

Ruud uit Bergen op Zoom

  • Was al een tijdje op internet op zoek naar de MB Arocs. Nergens op voorraad of erg duur. Hier dus wel en nog de beste prijs ook. Besteld, dag later in huis. Blijf zeker regelmatig op de website kijken als ik weer eens wat zoek.
  • Aanbevolen? Ja
  • 09-12-2019

Lia uit Putte

  • De ene dag besteld, de andere bezorgd. En goedkoper dan de standaard besteller.
  • Aanbevolen? Ja
  • 09-12-2019

Martha uit Stiens

  • Vind alleen jammer dat de winkel er niet meer is
  • Aanbevolen? Ja
  • 09-12-2019

J.F.A. uit Maasdam

  • Omdat het een kado is was het keurig verpakt en niet beschadigd
  • Aanbevolen? Ja
  • 08-12-2019

Jessica uit Haaltert

  • Ik heb voor de eerste keer iets besteld en ben zeer tevreden. 2 dagen na betaling van mijn bestelling heb ik ze al ontvangen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 08-12-2019

Rolf uit Lelystad

  • Snelle en degelijke verzending.
  • Aanbevolen? Ja
  • 06-12-2019

Hetty uit Almere

  • Het pakje is goed en op tijd afgeleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 06-12-2019

Wim uit Eemdijk

  • Snel geleverd, goede klantenservice
  • Aanbevolen? Ja
  • 06-12-2019

Q. uit Apeldoorn

  • Prima prijs en binnen 1 dag geleverd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 06-12-2019

Dieter uit Leuven

  • Snel en correct, bedankt!
  • Aanbevolen? Ja
  • 06-12-2019

Gert uit Ede

  • Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf Super snel opgestuurd. En heel goed verpakt Gewoon klasse. Een aan rader voor iedereen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 06-12-2019

Schuirink uit Oss

  • Mister Bricks is een betrouwbare internet leverancier voor Lego.
  • Aanbevolen? Ja
  • 02-12-2019

Jelger uit Hoogeveen

  • Fijn
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-11-2019

Lucie uit Meerssen

  • Aankoop goed afgeleverd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-11-2019

Johannes uit Xxxxxxx

  • Lekker snel in huis en niet al te duur
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-11-2019

Bor uit Middelharnis

  • Beste prijs, snelle levering.
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-11-2019

Svetlana uit Ieper

  • Super
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-11-2019

Jessica uit Stiens

  • Goede service
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-11-2019

Wim uit Schoonhoven

  • De ene dag besteld, de volgende dag in huis
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-11-2019

Rutger uit Zoutleeuw

  • Mijn levering was niet op tijd verzonden maar via de klantendienst was het allemaal nog heel snel in orde gekomen en was alles nog steeds op tijd!
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-11-2019

POELS uit MONS / Bergen (Belgïe)

  • *****
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-11-2019

Peter uit Antwerpen

  • Alles is perfect en vlot verlopen. Niks op aan te merken. Gewoon uitstekend!
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-11-2019

Iggy uit Alphen aan den Rijn

  • Goede aanbiedingen, betrouwbaar, snel en duidelijk. Alles wat een goede shop moet zijn.
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-11-2019

Mathieu uit Leusden

  • Snel ontvangen, helemaal goed!
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-11-2019

Ilonka uit Zwanenburg

  • Er zit altijd wel een korting op de producten, overzichtelijke website en supersnelle bezorging
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-11-2019

Frans uit Rotterdam

  • Makkelijk bestellen, snel geleverd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-11-2019

Lonneke uit Helmond

  • Snel goed en goed verzorgd geleverd 👍🏼👍🏼
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-11-2019

Kees uit Alkmaar

  • Overzichtelijke site en artikelen tegen een gunstige prijs.
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-11-2019

R. uit Waddinxveen

  • Prima en snelle levering!
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-11-2019

Peter uit Boon

  • Beste prijs de volgende dag geleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-11-2019

Pierre uit Aalsmeer

  • Snel besteld , goede info via mail
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-11-2019

Sophie uit Balen

  • Ze hebben goed hun best gedaan om mij te helpen en me info te geven
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-11-2019

Donald uit Renkum

  • Prima bestelproces, levering en afrekening
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-11-2019

Noemi uit Musselkanaal

  • Het product is precies zoals ik verwachtte, de levering is correct. De prijs is zoals omschreven.
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-11-2019

Angelo uit Kuurne

  • De weergegeven leveringstermijn op de website is correct. Mooi verpakt. Uitgebreide keuze.
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-11-2019

Jac uit Geijsteren

  • Nvr
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-11-2019

Steven Deceuninc uit roeselare

  • 2de maal dat ik bestel op misterbricks, 2de maal dat dit met PostNL geleverd moet worden. Alsook de 2de maal dat het niet op tijd geleverd zal worden. Wat is het nut dat de verkoper levering garandeert de volgende dag als de leveringsdienst het toch niet kan waarmaken? Van de site zelf heb ik allesbehalve klachten, je vindt er steeds exclusieve dingen of stukken die moeilijk leverbaar zijn aan zeer democratische prijzen. Gewoon spijtig dat de levering steeds een probleem vormt!
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-11-2019

henk uit Edam

  • Vandaag besteld morgen in huis hoe snel wil je het hebben
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-11-2019

John uit Apeldoorn

  • Uitstekend
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-11-2019

Simon uit Drachten

  • Prima levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-11-2019

eric uit Oosterwolde

  • erg Tevreden klant
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-11-2019

Barbara uit Amsterdam

  • Na een bestelling geplaatst te hebben was de levering bij postnl kwijtgeraakt. Na de klantenservice gebeld te hebben is de bestelling opnieuw gestuurd en direct de volgende dag ontvangen. Zeer goede service en hele snelle levering. Blij met de mooie Lego.
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-11-2019

Magda uit Sint Katelijne Waver

  • Zeker voor herhaling vatbaar top !
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-11-2019

Helma uit Utrecht

  • Alles is goed gegaan zelfs nog te vroeg .ga zo door dikke👍duim op
  • Aanbevolen? Ja
  • 15-11-2019
Index
Toon per pagina
© 2012-2019 MisterBricks VOF - LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, the HIDDEN SIDE logo, MINDSTORMS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2019 the LEGO Group.