Reviews

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten of zelf een review schrijven?
Kiyoh Klantbeoordelingen verzamelt voor MisterBricks onafhankelijke reviews van klanten.

We zijn bijzonder trots op onze goede beoordeling en willen daarom al onze klanten hartelijk bedanken voor het plaatsen van alle leuke reviews!

Misterbricks Totaalscore:

Waardering op basis van 1800 beoordelingen

9.5

Marco uit Nijkerk

  • Ik heb de Assembly square gekocht. Een goeie prijs en gewoon de volgende dag in huis, zoals men wil. Ik kom nog eens terug.
  • 10
  • Aanbevolen? Ja
  • 18 May 2019

Douwe uit Drachten

  • - Prijs sprak mij aan - Na betaling snelle levering - Duidelijke communicatie per e-mail - Tot de volgende keer!
  • 10
  • Aanbevolen? Ja
  • 25 March 2019

Pat8000 uit Brugge

  • Voor volwassen Lego fans zoals ik is bestellen bij Mister Bricks top,de scherpste prijzen,uitgebreid aanbod zoals je bij ons in België jammer genoeg niet vind,niet twijfelen gewoon doen,100%betrouwbaar
  • 10
  • Aanbevolen? Ja
  • 14 February 2019

Bart uit Roosendaal

  • Zeer behulpzaam bij het maken van keuzes, advies is echt geweldig. kortom de service die ze hebben is echt goed !
  • 10
  • Aanbevolen? Ja
  • 04 February 2019

Francesco B uit Houthalen

  • Het product loste al mijn verwachtingen in ook zeer goed verpakt , ook omdat ik al jaren Lego fan ben , snelle levering na betaling via overschrijving en ophaling via track en trace aan het afhaalpunt .
  • 10
  • Aanbevolen? Ja
  • 31 January 2019

Bert uit onbekend

  • Snelle levering. Goed ingepakt in een stevige doos
  • 10
  • Aanbevolen? Ja
  • 14 January 2019

Klant uit nijmegen

  • vrijdag besteld zaterdag binnen mooie prijs duidelijke communicatie doe graag weer zaken
  • 10
  • Aanbevolen? Ja
  • 14 January 2019

Klant uit Nijmegen

  • Mooie prijs Snelle levering Heldere communicatie Doe graag weer zaken
  • 10
  • Aanbevolen? Ja
  • 14 January 2019

Emelwerda College uit Emmeloord

  • snelle levering goedkoop
  • 10
  • Aanbevolen? Ja
  • 13 January 2019

Klant uit onbekend

  • Snelle levering
  • 9
  • Aanbevolen? Ja
  • 11 January 2019

Helga uit Landgraaf

  • Hele snelle levering
  • 10
  • Aanbevolen? Ja
  • 11 January 2019

Marein uit Utrecht

  • Ik was heel blij! Ik kende MisterBricks niet en heb eerst het certificaat opgezocht, dat klopte. Toen de Lego bestelling gedaan, met de belofte dat het pakketje de volgende dag zou komen (vrijdag bestelt, zaterdag in huis). En het kwam ook zaterdag precies op het beloofde tijdstip!! Dat was heel fijn want de verjaardag was op die dag. Echt super. Wel mijn enige ervaring maar een dikke tien (en mazzel voor mij!)
  • 10
  • Aanbevolen? Ja
  • 09 January 2019

Klant uit onbekend

  • Uitstekend in informatie en in de vlugge, verzorgde levering
  • 10
  • Aanbevolen? Ja
  • 09 January 2019

Neil uit Oosthuizen

  • Deze klant heeft geen review commentaar achtergelaten.
  • 10
  • Aanbevolen? Ja
  • 09 January 2019

Marc uit Enschede

  • Goede, correcte info. Zeer snelle levering
  • 10
  • Aanbevolen? Ja
  • 09 January 2019

N Erdal uit Schiedam

  • Snelle levering Prijs is goed
  • 10
  • Aanbevolen? Ja
  • 08 January 2019

Mischa uit Purmerend

  • Prima prijs, snel bezorgt.
  • 9
  • Aanbevolen? Ja
  • 08 January 2019

Erik uit onbekend

  • Mister Bricks levert Lego Exclusives sets die niet overal verkrijgbaar zijn en dat tegen scherpe prijzen en snelle levering. De set was goed verpakt. Ik kan iedereen Mister Bricks aanraden.
  • 10
  • Aanbevolen? Ja
  • 08 January 2019

Linda uit Zoetermeer

  • Snelle levering. Je word perfect op de hoogte gehouden van je bestelling.
  • 10
  • Aanbevolen? Ja
  • 08 January 2019

Dorise uit Amsterdam

  • Alles verliep naar wens! Ben blij met het resultaat.
  • 9
  • Aanbevolen? Ja
  • 07 January 2019

Klant uit onbekend

  • Deze klant heeft geen review commentaar achtergelaten.
  • 10
  • Aanbevolen? Ja
  • 07 January 2019

J.M. uit Hasselt, België

  • - scherpe prijs - supersnelle levering, ook in België
  • 10
  • Aanbevolen? Ja
  • 07 January 2019

Klant uit Rijssen

  • Snelle levering
  • 10
  • Aanbevolen? Ja
  • 07 January 2019

Sophie uit Roeselare

  • Op tijd geleverd. Alles mooi in doos, niets beschadigd.
  • 10
  • Aanbevolen? Ja
  • 07 January 2019

Klant uit antwerpen

  • ze waren op tijd met de levering alles oke
  • 8
  • Aanbevolen? Nvt
  • 07 January 2019

Klant uit onbekend

  • Deze klant heeft geen review commentaar achtergelaten.
  • 8
  • Aanbevolen? Ja
  • 06 January 2019

Klant uit Groningen

  • Snelle en goede levering, scherpe prijzen.
  • 10
  • Aanbevolen? Ja
  • 06 January 2019

J. Bos uit Uden

  • Snelle levering
  • 8
  • Aanbevolen? Ja
  • 06 January 2019

Rob uit Heemskerk

  • scherpe prijs en zeer snel geleverd ! Top !
  • 10
  • Aanbevolen? Ja
  • 06 January 2019

Lenka uit Zuidoostbeemster

  • Snel geleverd.
  • 7
  • Aanbevolen? Ja
  • 06 January 2019

Klant uit onbekend

  • Snellere levering dan verwacht perfect naar verwachting.
  • 9
  • Aanbevolen? Ja
  • 06 January 2019

Sebastiaan uit Den Helder

  • Snelle levering (binnen een dag!), keurig verpakt, tegen een zeer gunstige prijs!
  • 10
  • Aanbevolen? Ja
  • 06 January 2019

Bert uit Beek en Donk

  • Altijd op tijd
  • 8
  • Aanbevolen? Ja
  • 22 December 2018

Roelien uit Daarle

  • Snel en correct geleverd
  • 10
  • Aanbevolen? Ja
  • 17 December 2018

Rene uit Delft

  • Snelle levering en prima prijs
  • 10
  • Aanbevolen? Ja
  • 17 December 2018

Klant uit onbekend

  • Prima, snelle levering, goed verpakt en vertrouwd via post.nl
  • 10
  • Aanbevolen? Ja
  • 16 November 2018

Sietse uit Bloemendaal

  • Goede levering
  • 9
  • Aanbevolen? Ja
  • 16 November 2018

Ramona uit Lunteren

  • Snelle levering, goed verpakt en scherpe prijzen
  • 10
  • Aanbevolen? Ja
  • 15 November 2018

Klant uit onbekend

  • goede en snelle service
  • 9
  • Aanbevolen? Ja
  • 15 November 2018

Remco uit Assen

  • Goede service
  • 9
  • Aanbevolen? Ja
  • 14 November 2018

Vitting uit Heerhugowaard

  • Vlotte bezorging
  • 5
  • Aanbevolen? Ja
  • 26 November 2018

Rob uit Lichtenvoorde

  • Snel en correct!!!
  • 10
  • Aanbevolen? Ja
  • 12 November 2018

Edith uit onbekend

  • Ik bestel en ze geven aan wanneer de bestelling komt. Ze komen afspraken na!
  • 10
  • Aanbevolen? Ja
  • 10 November 2018

Klant uit onbekend

  • Snel en efficient. Doos in prima staat ontvangen en snelle levering. Aangename website.
  • 10
  • Aanbevolen? Ja
  • 10 November 2018

Vincent uit Diksmuide

  • Deze klant heeft geen review commentaar achtergelaten.
  • 10
  • Aanbevolen? Ja
  • 10 November 2018

Jan Willem uit Venhuizen

  • eenvoudig te bestellen en snelle levering en goed verpakt
  • 10
  • Aanbevolen? Ja
  • 10 November 2018

Ht uit Zaandam

  • Alles was goed. Bevestiging bericht. Wanneer het pakje thuis bezorgt. Werd. Bepakking was goed. en het pakje kwam op de datum en de tijd.
  • 10
  • Aanbevolen? Ja
  • 08 November 2018

Klant uit onbekend

  • Deze klant heeft geen review commentaar achtergelaten.
  • 8
  • Aanbevolen? Ja
  • 08 November 2018

Anita uit Rotterdam

  • Vlotte afhandeling. Prima!!!
  • 10
  • Aanbevolen? Ja
  • 05 November 2018

Cindy uit onbekend

  • Snelller in huis dan verwacht, niks op aan te merken.
  • 9
  • Aanbevolen? Ja
  • 28 October 2018
Index
Toon per pagina
© 2012-2019 MisterBricks VOF - LEGO®, het LEGO logo zijn handelsmerken van de LEGO Groep.