Reviews

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten of zelf een review schrijven?
Kiyoh Klantbeoordelingen verzamelt voor MisterBricks onafhankelijke reviews van klanten.

We zijn bijzonder trots op onze goede beoordeling en willen daarom al onze klanten hartelijk bedanken voor het plaatsen van alle leuke reviews!

Misterbricks Totaalscore:

Waardering op basis van 2041 beoordelingen

9.4

Kimberley Duijze uit Steenbergen

  • Ik had het gekocht voor een verjaardag, en hij vondt het echt een super cadeau.
  • Aanbevolen? Ja
  • 13-10-2019

Rico uit Sassenheim

  • 2 nieuwe sets Overwatch LEGO besteld. + Goede prijs, lager dan bij de concurrentie + Snel verzonden + Optie om af te leveren bij een ophaalpunt - De sets waren niet op de dag van de officiële release beschikbaar maar een paar dagen later (maar het wachten waard)
  • Aanbevolen? Ja
  • 13-10-2019

Q uit N

  • Snelle en hoede leveting
  • Aanbevolen? Ja
  • 13-10-2019

pascal uit leuven

  • zeer snelle levering en alles in orde
  • Aanbevolen? Ja
  • 13-10-2019

Martin uit Hamburg

  • Guter Preis und schnelle Lieferung nach Deutschland. Daumen hoch!
  • Aanbevolen? Ja
  • 13-10-2019

Andre uit lelystad

  • snel besteld daarna snel geleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 13-10-2019

Suzanne uit Dordrecht

  • Alles is goed gegaan
  • Aanbevolen? Ja
  • 12-10-2019

Jeroen uit Weert

  • Zeer tevreden over de aankoop. overzichtelijke website, gemakkelijk te bestellen, snel geleverd en een goede prijs
  • Aanbevolen? Ja
  • 12-10-2019

Rick uit Zoetermeer

  • Goede prijs, top kwaliteit , snelle services
  • Aanbevolen? Ja
  • 11-10-2019

D uit Apeldoorn

  • Geweldig dat de levering zo snel ging. Levering is in een mooie LEGO kartonnen doos gekomen, die goed op maat was.
  • Aanbevolen? Ja
  • 11-10-2019

Bert uit Wassenaar

  • Snel en goed geleverd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 11-10-2019

Deniz uit Alkmaar

  • Haal heel vaak lego bij misterbricks. Het word netjes verpakt en opgestuurd. Prijs klasse is prima en de service uitmuntend goed. Erg begripvol en klantvriendelijk personeel.
  • Aanbevolen? Ja
  • 11-10-2019

Robbie uit Zevenaar

  • Wat ze beloven wordt gedaan
  • Aanbevolen? Ja
  • 11-10-2019

Jurgen uit België

  • Ik kijk altijd eerst bij Mister Bricks. Mooie korting op nieuwe Lego, wat in België nooit het geval is.
  • Aanbevolen? Ja
  • 11-10-2019

Ingeborg uit Den Haag

  • Kleinzoon zocht Lego uit, wij bestelden dit vervolgens bij Mister Bricks via mij en hij (11,5 jaar) is daarover heel tevreden. Ik dus ook!
  • Aanbevolen? Ja
  • 11-10-2019

Micha uit Utrecht

  • Prima!
  • Aanbevolen? Ja
  • 11-10-2019

Sven Dovianus uit Honselersdijk

  • Kan nauwelijks beter!
  • Aanbevolen? Ja
  • 11-10-2019

S. Husada uit Stadskanaal

  • Lego technic altijd goed geleverd. In bescherm verpakking en optijd geleverd aan huis.
  • Aanbevolen? Ja
  • 10-10-2019

Jessica uit IJsselstein

  • Bestelling is snel en netjes afgehandeld en goeie comminicatie
  • Aanbevolen? Ja
  • 10-10-2019

Nico uit Nieuwveen

  • Iets besteld de volgende dag in huis
  • Aanbevolen? Ja
  • 10-10-2019

Andy Kadivnik uit Houthalen

  • Alles correct en zeer snel geleverd!
  • Aanbevolen? Ja
  • 10-10-2019

Laurens uit Haarlem

  • Ik heb meerdere bestellingen gedaan bij MisterBricks en elke keer hebben ze op tijd geleverd. Ook verpakken ze de Lego pakketten zodanig dat ik nog nooit een krasje op de doos heb gezien bij de levering.
  • Aanbevolen? Ja
  • 10-10-2019

Lianda uit Delft

  • Altijd Snelle levering en goed verpakt
  • Aanbevolen? Ja
  • 10-10-2019

Cindy uit L'dam

  • Wat in de winkel niet meer te koop is, is bij Mister Bricks nog wel te vinden. Heel blij mee!
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-09-2019

Patrick uit Rotterdam

  • Snelle en juiste afhandeling, snel geleverd in nette doos zodat de originele verpakking niet beschadigd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-09-2019

Martinus uit Sint Jacobiparochie

  • Een nette overzichtelijke webshop met zeer scherp geprijsde Lego producten. De bestelling wordt goed verpakt en spoedig tot snel verzonden.
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-09-2019

Angelica uit Amsterdam

  • I ordered good price everything arrived on time
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-09-2019

N uit Noordwijkerhout

  • Nul klachten!
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-09-2019

M. uit Utrecht

  • Goed verpakt en vlot geleverd!
  • Aanbevolen? Ja
  • 15-09-2019

P.P.G.M. uit Roosendaal

  • Snelle levering!
  • Aanbevolen? Ja
  • 15-09-2019

victor uit Haarlem

  • Het pakket was helemaal intact
  • Aanbevolen? Ja
  • 14-09-2019

J uit W

  • Ik wil de mensen van Mister Bricks vooral complimenteren met de eerlijkheid wat betreft de collectible minifigure series zakjes. Je krijgt daadwerkelijk willekeurige zakjes geleverd (een dubbele kan natuurlijk altijd voorkomen). Daar kunnen andere webshops wat van leren (een bestelling van 4 zakjes en dan 3 dezelfde van het minst gewilde figuurtje, serieus?) Daarom raad ik iedereen aan om je cmf zakjes bij Mr Bricks te bestellen!
  • Aanbevolen? Ja
  • 14-09-2019

Bart uit Amsterdam

  • Uitstekende eerste ervaring dus. En een schitterende doos LEGO, dat ook natuurlijk.
  • Aanbevolen? Ja
  • 14-09-2019

Mieke Caekebeke uit Zottegem

  • Correcte levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 13-09-2019

Leon uit S gravenzande

  • Op tijd geleverd. Netjes verpakt
  • Aanbevolen? Ja
  • 13-09-2019

Heidi uit Roggel

  • Snelle reactie en actie
  • Aanbevolen? Ja
  • 11-09-2019

Charles uit Brugge

  • De levering was heel snel
  • Aanbevolen? Ja
  • 08-09-2019

Mandy uit Waalre

  • Nette service, snelle levering en net verpakt. Zeker een aanrader!
  • Aanbevolen? Ja
  • 08-09-2019

F uit Gaastmeer

  • Goed
  • Aanbevolen? Ja
  • 08-09-2019

P,Meijburg uit Ridderkerk

  • Snel en goed
  • Aanbevolen? Ja
  • 08-09-2019

N. T. H. uit Leeuwarden

  • Eerste keer besteld bij deze webshop maar zeker niet de laatste keer. Heldere communicatie. Goede snelle service!
  • Aanbevolen? Ja
  • 07-09-2019

Renata uit Drachten

  • Veel keus en snelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 07-09-2019

Dirk uit Hechtel

  • Snelle levering. Optijd. netjes verpakt.
  • Aanbevolen? Ja
  • 07-09-2019

denise uit Edegem

  • Besteld en daarna vlug en heel correct geleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 06-09-2019

Dennis uit Sappemeer

  • Besteld, twee dagen later in huis. Helaas wel een tweetal kleine stukjes die ik mis in de tot nu toe in elkaar gezette stukjes (zaknummers 1 t/m 4 van het model) Dit is voor het geld wat je er voor betaald niet helemaal de bedoeling lijkt me. Heb het opgelost met iets van mezelf maar is niet geheel zoals je hoopt.
  • Aanbevolen? Ja
  • 06-09-2019

J. uit Haarlem

  • Goede prijs, snelle levering, goed verpakt, Informatie over levering prima.
  • Aanbevolen? Ja
  • 06-09-2019

Inge uit Uden

  • Normale prijzen en veel keuze. Binnen een dag besteld en bezorgd. Kom hier zeker weer.
  • Aanbevolen? Ja
  • 06-09-2019

Daniel uit Houten

  • Een erg leuke online shop waar je leuke lego producten makkelijk kan kopen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 03-09-2019

Erik uit Voorschoten

  • Ik had de Millennium Falcon UCS besteld bij Amazon en zij konden uiteindelijk toch niet leveren. Even Googlen en ik kwam bij Misterbricks uit. Prima prijs en supersnelle, nette levering binnen 24 uur. Zeer tevreden en zal in het vervolg zeker nog vaker bij hun bestellen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-08-2019

Pascal uit Reningelst

  • Snelle levering, vriendelijk personeel, goed product
  • Aanbevolen? Ja
  • 31-08-2019
Index
Toon per pagina
© 2012-2019 MisterBricks VOF - LEGO®, het LEGO logo zijn handelsmerken van de LEGO Groep.