Reviews

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten of zelf een review schrijven?
Kiyoh Klantbeoordelingen verzamelt voor MisterBricks onafhankelijke reviews van klanten.

We zijn bijzonder trots op onze goede beoordeling en willen daarom al onze klanten hartelijk bedanken voor het plaatsen van alle leuke reviews!

Misterbricks Totaalscore:

Waardering op basis van 2512 beoordelingen

9.4

Vincent uit Teteringen

  • Fijne site met hele snelle levering.
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-08-2020

Wim uit Eerbeek

  • Super geregeld
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-08-2020

Bob uit Amsterdam

  • Goede prijs, snelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-08-2020

Katrien uit Neeroeteren

  • Snelle correcte levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-08-2020

Maurice uit IJsselstein

  • Goede prijzen; goeie shop.. mooi alternatief voor de brickshop!.. Ik ga nog wel een keer vaker een bestelling plaatsen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-08-2020

Hans uit Broek Op Langedijk

  • Mooie prijsstelling Snelle levering Zeer goede verpakking Onbeschadigd aangekomen Kortom zeer zeer tevreden. Tot de volgende aankoop
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-08-2020

Stefan uit Meppel

  • Uitstekend.
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-08-2020

Fred Langenacker uit Zwolle

  • Perfect
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-08-2020

jeannine uit stekene

  • heel tevreden van de vlugge en correcte levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-08-2020

Sybe uit Meerlo

  • .
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-08-2020

Xander uit Vremde

  • Snel en eenvoudig.
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-08-2020

Marco uit Gouda

  • Snelle levering, stevige verpakking tegen een scherpe prijs! Lof
  • Aanbevolen? Ja
  • 20-08-2020

Rob uit Schaijk

  • Eenvoudig besteld en de volgende dag in huis!
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-08-2020

thomas uit Wilsele

  • mijn besteling was op tijd en ze waaren vriendelijk end hulpzaam
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-08-2020

Rieks uit Zuidbroek

  • Snel geleverd en netjes.
  • Aanbevolen? Ja
  • 19-08-2020

patrick uit roosendaal

  • alles is prima verlopen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-08-2020

Tom Wiegant uit Goor

  • Uitstekende levering en een nette prijs
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-08-2020

Barbara uit Haarlem

  • Goed en snel
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-08-2020

GERDA uit Belgie

  • Heel snelle levering. Alles tip top in orde !!
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-08-2020

Florus uit Heerjansdam

  • Bestelling heel snel binnen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-08-2020

Pieter uit Boekelo

  • Makkelijk besteld en betaald. Levering was super snel, het product 100% in orde.
  • Aanbevolen? Ja
  • 18-08-2020

Bruno Peeters uit Zwijndrecht

  • Snelle communicatie en knappe prijzen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-08-2020

martin smit uit Haarlem

  • snelle levering goed verpakt
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-08-2020

Lia uit Rijen

  • Vaak al besteld bij Mister Bricks .De laatste keer had ik een verkeerde bestelling geplaatst. En had ook al betaald een telefoontje en werd vriendelijk geholpen. en het was zo geregeld allemaal. Volgende dag juiste Lego pakket binnen. En een paar dagen later mijn Geld weer netjes terug gekregen zonder problemen. Ik geef ze dan ook 5 Dik verdiende sterren. Ze doen wat ze beloven en leveren op tijd en bij problemen wordt het zo opgelost Top! en bedankt!!
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-08-2020

Arjan Beelen uit Rosmalen

  • Simpel bestellen op website, goedkoper dan bol.com, zoals beloofd volgende dag in huis. Prima!
  • Aanbevolen? Ja
  • 17-08-2020

Angelo Demuynck uit Geluwe

  • Super.
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-08-2020

Michael uit Lelystad

  • De Lego set die ik bestelde kwam het doosje in zeer goede staat wat ik als verzamelaar erg belangrijk vindt verder was de levering ook erg snel en werd ik goed op de hoogte gehouden voor vertragingen. Volgende set die ik koop. Koop ik hier!!
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-08-2020

Ellie uit Monnickendam

  • Goed
  • Aanbevolen? Ja
  • 15-08-2020

Annette Buist uit ENSCHEDE

  • Mijn bestelling is prima en op de aangegeven dag en tijd bezorgd. Helemaal prima.
  • Aanbevolen? Ja
  • 15-08-2020

George uit HEEL

  • Overzichtelijke website en flitsende levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 15-08-2020

Marc uit Pittem

  • Heel mooi matriaal en vlugge service
  • Aanbevolen? Ja
  • 14-08-2020

Tim uit Urmond

  • Maandagmiddag besteld, dinsdag vroeg in de middag al binnen... Veel keuze en prettige service. Top!!
  • Aanbevolen? Ja
  • 14-08-2020

Manuel uit Sittard

  • Eerst de lamborghini besteld , snelle reactie en ook levering , toen de millenium falcon besteld en binnen een dag ontvangen , super prijzen en service !!!
  • Aanbevolen? Ja
  • 14-08-2020

Natalie uit Enschede

  • Ik had de Lego Star Wars AT-AT (75288) vooruitbesteld. Deze zou 1 augustus 2020 gereleased worden. Lego zelf liep echter wat vertraging op. Ik ben netjes en tijdig door Mister Bricks op de hoogte gebracht over de vertraging. In de mail stond ook een nieuwe datum waarop ik mijn pakket kon verwachten. Het pakket is ook keurig op deze dag geleverd. Het pakket was netjes verpakt en in goede staat afgeleverd. Al met al heb ik een zeer positieve ervaring gehad bij deze webshop. Van het uitzoeken, bestellen tot leveren was de ervaring TOP!! Ik ga hier zeker weer bestellen!
  • Aanbevolen? Ja
  • 10-08-2020

Ralph uit Den Helder

  • Het aantal sterren en de geschreven tekst spreken voor zich.
  • Aanbevolen? Ja
  • 03-08-2020

Jeannine uit Mechelen

  • tevreden over produkt en levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 03-08-2020

Frank uit Beverwijk

  • Nvt
  • Aanbevolen? Ja
  • 01-08-2020

Marcel Spithoff uit Veendam

  • Wordt verzonden in de tijd dat ze aangeven En goed verpakt
  • Aanbevolen? Ja
  • 30-07-2020

Hendrik uit Renkum

  • Webwinkel met ruim aanbod en zeer nette prijzen. En alles word netjes verpakt en op tijd geleverd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 28-07-2020

Wikas uit Den haag

  • Goede service, vragen worden netjes en dezelfde dag beantwoord. Groot aanbod. Pakketten worden netjes en beschermt verzonden.
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-07-2020

Davide uit Almere

  • Perfect boxes always and perfect customer service
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-07-2020

Hans uit Broeksterwoude

  • Goed verpakt, vlotte levering, vertrouwd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-07-2020

Christa uit Nieuwolda

  • Super snelle service!
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-07-2020

Karin uit Overijse

  • Got a notification that I signed up for, ordering went smoothly, shipping was very fast. Perfect transaction.
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-07-2020

Kurt uit Bilzen

  • Ok
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-07-2020

Marion uit Tilburg

  • Altijd leuke aanbiedingen.
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-07-2020

Ria uit Budel

  • Product goed verpakt en snel ontvangen. Goede service.
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-07-2020

Jacques uit Enschede

  • Hele nette prijs voor DE Millennium Falcon, dus dat kon ik niet laten liggen. Alleen bij de bezorging heb ik een foutje gemaakt denk ik. Ik dacht dat ik uiteindelijk voor de levering thuis had gekozen. Maar het pakket werd alsnog geleverd bij het pakketpunt. Ik had die wel geselecteerd, maar daarna, dacht ik, toch weer op mijn thuisadres gezet. Maakt niet uit, ik kon het pakket alsnog direct na levering ophalen bij het pakketpunt.
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-07-2020

Michaël uit Liège

  • Envoi très rapide et prix attractif!
  • Aanbevolen? Ja
  • 21-07-2020

Dalvin uit Waasmunster

  • Top service! Super vriendelijke man aan de lijn die me hielp met een probleempje. Lego prijzen zijn super. Volgende dag levering en gratis levering ook helemaal prima. Winkel volledig aan te raden aan andere. Top!
  • Aanbevolen? Ja
  • 16-07-2020
Toon per pagina
© 2012-2020 MisterBricks VOF - LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, the HIDDEN SIDE logo, MINDSTORMS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2020 the LEGO Group.