Reviews

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze klanten of zelf een review schrijven?
Kiyoh Klantbeoordelingen verzamelt voor MisterBricks onafhankelijke reviews van klanten.

We zijn bijzonder trots op onze goede beoordeling en willen daarom al onze klanten hartelijk bedanken voor het plaatsen van alle leuke reviews!

Misterbricks Totaalscore:

Waardering op basis van 2512 beoordelingen

9.4

Lies uit Stein lb

  • Volgens afspraak geleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-03-2020

Aron uit Waalwijk

  • Snelle levering. Telefonisch goed bereikbaar, bellen zelfs terug als je buiten openingstijden hebt gebeld.
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-03-2020

Jeannette uit den haag

  • alles top
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-03-2020

els defrancq uit Roeselare

  • Snelle service en laagste prijs
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-03-2020

Thijs uit Leeuwarden

  • .
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-03-2020

David uit hemels

  • Zelfs tijdens de corona crisis is mijn pakketje snel geleverd. Er zat een kaart bij die mij bedankten met een nummer dat ik kon bellen of appen als ik vragen had. Erg goed!
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-03-2020

valentijn uit Den Haag

  • Nadat mijn order bij Lego zelf gecanceld werd ben ik bij jullie site terecht gekomen. De bestelling was voordeliger en sneller in huis dan was aangeboden vanuit Lego. Top ervaring en inmiddels helaas al klaar met bouwen. Ben nu al aan het kijken wat de volgende wordt als de portemonnee dat toelaat!
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-03-2020

Harke uit Kollumerzwaag

  • Mailtje gekregen (weer op voorraad) Besteld, en volgende dag in huis! Wat wil men nog meer! Wel eens geweest in stiens, vriendelijke mensen en behulpzaam.
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-03-2020

Hendrina uit zaandam

  • gweldig allesheel
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-03-2020

Benny uit Bocholt

  • Besteld, betaald en snel geleverd, wat wil je nog meer in deze tijden :) tophandelaar!
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-03-2020

Marjolein uit Baexem

  • Duidelijke site! Snelle levering! Voordelige prijzen! Zeer tevreden!
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-03-2020

kurt uit Julia

  • Overzichtelijke site, makkelijk te bestellen en rap geleverd
  • Aanbevolen? Ja
  • 27-03-2020

Danny uit Belgie

  • Zeer snelle levering, goeie service, zoals steeds alles in orde
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-03-2020

Mariska Bosklopper uit Den Haag

  • Het was prima. Mijn lego werd zeer snel en netjes geleverd.
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-03-2020

Yorick Zelessen uit Elburg

  • Goed
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-03-2020

Joke uit Doesburg

  • Lekker snel.
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-03-2020

Charlotte uit Utrecht

  • Op zondag besteld, op dinsdag keurig in huis! Fijne service!
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-03-2020

Tim uit Zonhoven

  • De bestellingverloopt vlot en duidelijk. Prima verpakt.
  • Aanbevolen? Ja
  • 26-03-2020

Alexander uit België

  • Ik wilde vrijdagnamiddag Lego bestellen om zaterdag in huis te hebben. Door de corona-crisis besloot ik eerst telefonisch contact te nemen om zeker te zijn van de leveringstermijn. De medewerker vertelde me heel eerlijk dat de kans groot was dat ik mijn pakje op zaterdag zou hebben, maar dat er ook een mogelijkheid was dat het pas op maandag zou toekomen. Ik besloot het er toch op te wagen en kreeg mijn pakje netjes toe op zaterdag. Alles perfect dus!
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-03-2020

Maco uit Den Haag

  • Was een goeie service maar wel een beetje duur zag ergens anders voor goedkoper dus dat is wel jammer.
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-03-2020

Wouter uit Voorschoten

  • Hetgene dat ik heb besteld was de volgende dag geleverd. Ook was dit erg goed verpakt in een stevige doos.
  • Aanbevolen? Ja
  • 25-03-2020

Martijn uit Ommen

  • Veel aanbod en snelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-03-2020

Erny uit Delft

  • Voor half 10 besteld ook echt de volgende dag in huus
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-03-2020

A Offereins uit Assen

  • Prima prijs, snelle levering, netjes verpakt!
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-03-2020

Rudi uit Kapelle op den bos

  • Lego London bus besteld ,was goed verpakt perfect in orde ,hier bestel ik nog.Laagste prijs gegarandeerd
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-03-2020

Kim uit Berkel en rodenrijs

  • De juiste spullen netjes en snel geleverd tegen een goede prijs.
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-03-2020

Linda uit Barneveld

  • Vrijdag rond 17.30 besteld en zoals beloofd de volgende dag in huis. 👌🏻
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-03-2020

Daniel uit Apeldoorn

  • In deze tijden had ik niet verwacht dat morgen in huis , daadwerkelijk morgen in huis is. Top leverancier, in een goed passende mooie doos erbij die ervoor gemaakt lijkt te zijn.
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-03-2020

Michael uit Vijfhuizen

  • Donderdagavond rond 20 uur besteld en de volgende dag keurig in huis! Netjes verpakt, geen beschadigingen..... in één woord: top!
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-03-2020

Eric uit Barendrecht

  • Top service !’
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-03-2020

nelly uit Tilburg

  • in een woord geweldig.besteld en de andere dag al in huis.we zullen voortaan meer bestellen als het nodig is.
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-03-2020

Ramona uit Purmerend

  • Ik had het besteld, werd netjes geleverd en op de juiste tijd dat die aangaf. De doos zag er ook netjes uit dus klasse
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-03-2020

Nienke Smit uit Schalkhaar

  • Hebben de Lego set s'avonds besteld en het werd keuring de volgende dag geleverd. Alles was netjes verpakt en niet beschadigt. Zijn er heel blij mee.
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-03-2020

Evelyne uit Kester (Gooik)

  • betalen met bankcontact,na 1 dag geleverd,super
  • Aanbevolen? Ja
  • 24-03-2020

HannaH uit HILVERSUM

  • Bestelling, betaling, bezorging en ontvangst makkelijk, snel en alles volgens afspraak. Top!
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-03-2020

Patrick Oudshoorn uit Ijsselstein

  • Voor het eerst wat besteld. de volgende dag geleverd wat ook gezegd werd. Netjes verpakt.
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-03-2020

Peter uit Oudkarspel

  • Overzichtelijk, snelle levering, goed verpakt
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-03-2020

Laurens uit Sint-Niklaas

  • Prima!
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-03-2020

Hans uit Huizen

  • Snelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-03-2020

Marcel uit Rotterdam

  • Optijd geleverd. En prima prijs.
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-03-2020

Niek uit Borne

  • Mijn ervaringen zijn uitsluitend positief zowel als prijs, kwaliteit en snelheid van levering. Het enige minpuntje dat ik heb is dat Misterbricks niet de mogelijkheid bied om achteraf te betalen (bestelling wordt niet eerder verstuurd dan wanneer er betaald is). Zou dit tot de mogelijkheden behoren (net als bij bol.com gaf ik 5 sterren.
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-03-2020

Klaas uit Brugge

  • Ik had het foute adres gegeven voor levering. 's avonds nog een mailtje gestuurd en dezelfde avond nog een antwoord. De dag erna netjes op tijd geleverd!
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-03-2020

Michiel uit Beringen

  • Snelle levering, alles was in orde
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-03-2020

Britt uit Tremelo

  • Snelle levering, alles in orde.
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-03-2020

Jan uit Ede

  • Snelle levering in top staat. Helemaal cfm beloftes
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-03-2020

Hans uit Groningen

  • Mooie korting. Snelle levering
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-03-2020

Jan Vellekoop uit Naaldwijk

  • Makelijke site
  • Aanbevolen? Ja
  • 23-03-2020

Philippe uit Lanaken

  • Goede prijs van lego sets, mooi website, top levering. Zal zeker nog gebruik maken van jullie service !
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-03-2020

Joppe uit Brugge

  • /
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-03-2020

Wim uit Boxtel

  • Batmobile besteld. De volgende dag al binnen. Top!
  • Aanbevolen? Ja
  • 22-03-2020
Toon per pagina
© 2012-2020 MisterBricks VOF - LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, the HIDDEN SIDE logo, MINDSTORMS and NINJAGO are trademarks of the LEGO Group. ©2020 the LEGO Group.